Ben, ismi geçen kişinin başka bir arkadaşıyım. Bu siteye bir anda belirdiğim için bu şekilde kusura bakmayın. Bu sitedeki zihniyet beni trol yerine koyabilirler. Haklılar zaten kimin ne olduğu belirsiz bu devirde. Lafı dolandırmadan söyleyeyim kısaca sözcülüğünü yapıyorum. Kendisi sosyaldeki üyeliğini kapatıp istifasını vermiştir. Bende temsil etmek için buradayım. Discord üzerinden konuşuyoruz arkadaşımla. Umudu 2025-2026 döneminde arıyor YKS-EKPSS için. Bana söylediği kadarıyla borcunu ödese bile size vermez. Herhangi bir bankada vadesiz TL hesabınız bulunmadığı için. Ya annenizle konuşur verir. Ya da anneniz istemese ihtiyaç sahiplerine sadaka olarak dağıtacağını bizzat söyledi bana. Umarım okuduğunuzu anlama sorununuz yoktur. Sizlere önerim bu konuyu daha fazla irdelememeniz üzerine olacaktır. Çünkü arkadaşım gördükçe kendi başını ağrıtıyor. Ve içinde dert ediyor. Şimdiden gene tekrarlayayım arkadaşımı 10-11 yıldır tanıyorum. Ortaokuldan bu yana birlikte büyüdük. 8. Sınıfta akran zorbalığı yapmasınlar diye sınıfta onu hep ben koruyordum.Mağalesef hayır 2030 yılına kadar gönderemeyeceğini söyledi.
Saygılarımla...