Pismaniyee
Hectopat
Evet Kredi kartı falan çaldığını söylemişti.Arkadaşın yasadışı verilerle uğraşıyor.
Nerden buldun dedim böyle cevap verdi.
Evet Kredi kartı falan çaldığını söylemişti.Arkadaşın yasadışı verilerle uğraşıyor.
Evet Kredi kartı falan çaldığını söylemişti.
Nerden buldun dedim böyle cevap verdi.
Eki Görüntüle 1548340
Mernis ile alakası yoktur. Bu mernis değildir. Bunu yapan adamlar devletin panelleri ile yapıyor. Mernis çok eski bir yazılım.MERNİS datası denen sızıntıdan gelen geçeni tehdit etmeye başladılar. Çok bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Başınıza bir şey gelmez bunlar klasik şeyler. Ama isterseniz emniyete bildirebilirsiniz tabi ki.Emninete falan bildirmeli miyim? Başıma bir şey gelir mi? Arkadaşından aldığını söyledi.
Emninete falan bildirmeli miyim? Başıma bir şey gelir mi? Arkadaşından aldığını söyledi.
Emninete falan bildirmeli miyim? Başıma bir şey gelir mi? Arkadaşından aldığını söyledi.
Mernis ile alakası yoktur. Bu mernis değildir. Bunu yapan adamlar devletin panelleri ile yapıyor. Mernis çok eski bir yazılım.
Başınıza bir şey gelmez bunlar klasik şeyler. Ama isterseniz emniyete bildirebilirsiniz tabii ki.
Tanıdık olması çok güzel bir şey fakat inanmayanlar oluyor ve kanıtlamak gerekiyor.Dedim ki Emniyet Genel müdürü tanıdığım söyledik falan dedim. (Cidden tanıdık) Tutuştu şuan. Şakasına kumar oynayacağım demişti.
Tabi ki emniyete bildirin. Nüfus kartınızı kaybettiğinizi düşünün ne yapıyorsunuz? Gidip değiştiriyorsunuz. Sebep? Birisi eskisiyle bir çok şey yapabilir. Şuanda da aynı şey geçerli. Kimliğiniz alelade internette birilerinin elinde dolaşıyor. "Başına bir şey gelmez" diyenlerin ya yaşı küçüktür yada mağarada yaşıyordur.Emninete falan bildirmeli miyim? Başıma bir şey gelir mi? Arkadaşından aldığını söyledi.
Dedim ki emniyet genel müdürü tanıdığım söyledik falan dedim. (cidden tanıdık) tutuştu şu an. Şakasına kumar oynayacagım demişti.
Tabii ki emniyete bildirin. Nüfus kartınızı kaybettiğinizi düşünün ne yapıyorsunuz? Gidip değiştiriyorsunuz. Sebep? Birisi eskisiyle birçok şey yapabilir. Şu anda da aynı şey geçerli. Kimliğiniz alelade internette birilerinin elinde dolaşıyor. "başına bir şey gelmez" diyenlerin ya yaşı küçüktür ya da mağarada yaşıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.