Biz bununla yazışıyorduk sonra SS attı. Baktım yukarıda bildirim var. Sonra sorduğumda bildirim e-mailden gelmiş (katıl vs.) dedi böyle bir şey mümkün mü ya?
Hocam e-mailden zaten tiktok'un simgesiyle bildirim geleceğini sanmıyorum.Mail gelmesi için şuan kullanmıyorsa bile zamanında hesap açmış olması lazım.
Sadece merakımdan soruyorum e-mail'den bildirim gelebiliyor mu diye?Hahaha TikTok indirmiş ne kadar komik -_-
Saçma bir konu. İsteyen istediğini kullanır ben hiç TikTok kullanmadım ama kullananları da linç etmeye gerek yok.
Evet, mailin simgesiyle bildirim geliyor. Arkadaşınız... Tiktok kullanıyor olabilir.Hocam e-mailden zaten tiktok'un simgesiyle bildirim geleceğini sanmıyorum.
Hocam uygulamaya eleştiri söz konusu değil burada.Türkiye'de bilinen yanlışlardan biri. TikTok'u sosyal medyada gördükleri cringe festivalinden ibaret sanıyorlar. Yabancı ve kaliteli yerleri takip ederseniz eğlenceli içerik mevcut. Yeni meme'lerin çoğu da oradan çıkıyor.
Kahkaha attım Allah da sizi güldürsün.Yeni meme'lerin çoğu da oradan çıkıyor.
Ne anlatıyor o zaman konu ya da başlık ne alaka o zaman?Hocam uygulamaya eleştiri söz konusu değil burada.
Ne anlatıyorsa onu anlatıyor indirmiş olabilme ihtimali? Arkadaşımı test ediyorum burada.Ne anlatıyor o zaman konu ya da başlık ne alaka o zaman?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.