Arkadaşım yok

Floox

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben lise 2'ye geçtim ve bu durumdan çok sıkıldığım için buraya yazma ihtiyacı duydum. Okuldan veya başka bir yerden tanıdığım kişiler arkadaşlarıyla geziyor. Biyerlere gidiyor, bense hiç dışarı çıkmıyorum. Okuldakiler zaten çok boş kisililer, birkaç kişiyle konuşuyorum sadece. O kadar, mesela telefonu açıp mesajlasacagim içimi dökeceğim birisi yok. Ne yapmam gerek? Nasıl arkadaş ortamim olur ve onlarla dışarı çıkabilirim? Başkalarını görüyorum hep onlara özeniyorum. Keşke benim de dışarı çıkıp eglenecegim arkadaşım olsa diye biraz yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevreni genişlet, hobilerin ile alakalı olabilir. Mesela spor salonuna gidip insanlarla tanışabilirsin, bir kursta vesaire. Ve çekingen olma.

İnsanlarla ile konusmaya utanmaman ve sosyal olman lazım gerekirse bazilarini asagilaman lazim yoksa bu toplumda biraz zor.

Bu arada nerede yasiyorsunuz?

Hem çok boş kişiler diyorsun hem de arkadaşım yok diyorsun, anlıyorum 👍

Okuldaki insanlardan bahsetmiş ve lisede evet öyleler. İnsanları aşağılamaktan, alay etmekten başka bir şeyleri yok ve vasıfsız insanlar. Bir çok kısım böyle.

Benim de yok Instagram'dan 4 5 kişi real de böyle çıkayım da gezeyim diyeceğim kimse yok. Oyun tek dostumuz.

Herkes gitti, o bile gitti ama oyunlar ve bilgisayarım benimle :) işte bu yüzden tek dostumuz oyun değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı