Arkadaşım yok

829605

Femtopat
Aslında daha öncede bir sürü insan aynı sorunu yaşamış ve paylaşmışlar, ben de paylaşmak istedim, bir yararı olur mu bilmem. Ortaokul hayatım boyunca dostum arkadaşım diyebileceğim tek bir insan olmadı. Günlerin bitmesini bekledim resmen, arada sınıfça bir şeyler yapmak dışında hep nefret ettim. Şimdi lise 1'de herkes gruplar kurdu ya da ortaokuldan tanıdığı yakın arkadaşları ile takılıyorlar. Ya anlamadığım en karaktersiz insanların bile düzgün arkadaslari varken benim niye yok? Hep tek kalıyorum, Lisede tek kaldım. Ortaokul da aynıydı. Bir iki tane gercekten dost deyip derdimi anlatabileceğim biri olsa bile yeter yani, çok bir şey istemiyorum, dışarı çıkıp gezeceğim, AVM'ye falan gidip eğlenebileceğım dostum olsa yeter ama yok. Asosyal biri değilim, çok sosyal biri de değilim ama insanlarla bir türlü yakın arkadaş olamıyorum. Ne denesem de olmuyor. Yalnızlık zaman zaman güzel olsa da insan konuşacak birini aramıyor değil yani.

Lise 1 de normal herkes gruplaşıyor ve dostluklar kurmaya başlıyor sende gruplara katıl veya direk sınıftakilerin yanına git, sohbet başlat, havadan sudan falan konuş, muhabbet et çevre edinirsin zamanla zaten.

Haklısın hocam benimde genel olarak öyle geçmişti belki sınıfa başka birisi gelir 2. dönem falan onunla konuşursun edersin ya da şuanda varsa öyle tek takılan falan onlarla konuş gruplaşma olduğu için çok bir şey diyemiyorum onlarla da konuşabilirsin tabii yani istersen.

Benim de yaşadığım bir durumdu ortaokuldaki hiçbir arkadaşım bizim sınıfa düşmemiş ve sınıfı hiç tanımıyordum. Ama zamanla herkes birbirini tanıdıkça seninde kafanın uyuştuğu bir insan olacaktır.

Bu duruma bir başkasının verebileceği bir tavsiye yok. Bunu kendi başına halletmelisin buradan kim ne dese havada kalır. Her şey sende bitiyor.

Elinde sonun da mutlaka zaten sınıftakilerle muhatap olacaksın ve dostluk kuracaksın mutlaka bir yerde ya sen onlarla sohbet başlatacaksın, bir şey isteyeceksin ya da onlar zaten 1. dönemdesin daha Lise'ye yeni geçtin onun stresi ve heyecanımı bilmiyorum ama emin ol herkes bu yollardan geçti tanımadığın 30-35 kişi ile aynı yerdesin kimseyi tanımıyorsun, yabancılık çekiyorsun ama ilk adımı sen atmayı da deneyebilirsin.

Lise 1 de normal herkes gruplaşıyor ve dostluklar kurmaya başlıyor sende gruplara katıl veya direk sınıftakilerin yanına git, sohbet başlat, havadan sudan falan konuş, muhabbet et çevre edinirsin zamanla zaten.
Hocam deniyorum konuşuyorum ama samimi olamıyorum. Samimi oalrak sandığım çocuğa mesaj atıyom konuşuyorum çocuk 5-6 saat sonra dönüyor. Herkes gruplasmis.Millet arkadaşlarıyla gezip eglenince yani değişik oluyom sorguluyorum bende mi sıkıntı var diye ama illa denk gelir inş düzgün biri ya da birileri

Elinde sonun da mutlaka zaten sınıftakilerle muhatap olacaksın ve dostluk kuracaksın mutlaka bir yerde ya sen onlarla sohbet başlatacaksın, bir şey isteyeceksin ya da onlar zaten 1. dönemdesin daha Lise'ye yeni geçtin onun stresi ve heyecanımı bilmiyorum ama emin ol herkes bu yollardan geçti tanımadığın 30-35 kişi ile aynı yerdesin kimseyi tanımıyorsun, yabancılık çekiyorsun ama ilk adımı sen atmayı da dendeneyebilirsin
Abi deniyorum yakın olmaya çalışıyorum ne oluyorsa olmuyor millet eski arkadaşları hep olduğu için onlarla yakınlar yani çoğunluk bir yerden tanışıyor ya da alışmışlar. Gerçekten çok kez kendimi sorguladım ama sorun bende değil sorun afedersiniz ama teknoloji malı kendini bişi sanan ergenler doğru dürüst insan yok ama illa düzgün biri vardır ama o da bana denk gelmiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı