Arkadaşımın ablasının düğününe nasıl gitmeyebilirim?

Makaleler
11
Merhabalar, eski bir arkadaşım (şuan pek samimi değiliz) ablasının doğum günü var. Ablası gelmeme ısrar etti her bir şey olduğunda beni çağırıyor. Annesi zaten ağır Müslüman yani dininden başka bir şey bilmiyor sürekli car car yok şuraya gel buraya gel diyor ben nasıl bu düğüne gitmeyebilirim? Gitmek istemiyorum açıkçası. Güzel cumartesimi kaptırmak istemiyorum. Annem ve babam illaki gideceğimi söylüyorlar bir bahane bulmam lazım.

Merhaba, eski bir arkadaşım (şu an pek samimi değiliz) ablasının doğum günü var. Ablası gelmeme ısrar etti her bir şey olduğunda beni çağırıyor. Annesi zaten ağır Müslüman yani dininden başka bir şey bilmiyor sürekli car car yok şuraya gel buraya gel diyor ben nasıl bu düğüne gitmeyebilirim? Gitmek istemiyorum açıkçası. Güzel cumartesimi kaptırmak istemiyorum. Annem ve babam illaki gideceğimi söylüyorlar bir bahane bulmam lazım.

Kaçın evden bir bahane bulun arkadaşınızla falan dışarı çıkın.

Güzel hafta sonumu kaç haftadır hep bir yerlere giderek harcadım yeter artık yani.

Olmuyor.

Hocam daha çok hafta sonları var bir gidin yemek falan yersiniz karnınız falan doyar yani hiç gitmemişseniz ama tabii size kalmış. Eğer futbola ilgiliyseniz ve arkadaşlarınız varsa halı saha falan ayarlayabilirsiniz.

Kendi iradeni ortaya koy gitme. Annene babana da söylersin ben gitmek istemiyorum diye. Bunda utanılacak veya ayıp bir şey yok. Her tanıdığının doğum gününe gitsen ömrünü tüketirsin.
Bunu söylemem aileme yetmiyor. Benim kendi iradem var ben gitmek istemiyorum diyorum biz senin ebeveynleriniz seni ben doğurdum diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı