Arkadaşımın EU4'ü 600+ saat oynaması

Online oyunlarda uzun sürede yüksek bir sayı değil. 5 senedir LoL oynuyorum 2000 saati devirmişim.

1613476800041.png

Arkadaşım Europa Universalis 4 denen bir strateji oyunu oynuyor ve her gün bizi ekip gidip 6-7 saat aynı oyunu oynuyor. Ve sürekli Save çöp oldu diyerek yeni oyuna başlıyor. Aynı oyunu tekrar tekrar 300-400 saat nasıl oynayabiliyor anlam veremiyorum. Daha önce Hearts of Iron oynuyordu, onu da aynı şekilde 300-400 saat oynadı. Bu oyunlarda 600 saat oynanacak bir şey bulamıyorum. Sorun bende mi?

Hayır sende değil, ama onda da deği. L EU4 HOI4 MB Warband Total War warhammer falan bunlar tek oynarken aşırı derecede zevkli olan oyunlar ve arkadaşın benim gibi strateji de seviyorsa bırakamaz. Bende arkadaşlarımı bu oyunlar için ekiyorum.

Anlayamazsınız. Savaşlarda askerlerin yönetimi ve diploması mücadelesi içinde kültür ve dini yaymaya çalışmak, vassallar oluşturmak ittifaklar ve rakipler belirleyerek teknolojilerde ilerlemek ve isyanlarla başa çıkmak ne demek ue4 oynamadan anlayamazsınız. 🥲
Eu4 on numara bir diplomasi savaşı oyundur. Benim için Medieval Total War 2'den sonra en çok oynadığım oyundur.

Az bile oynamış. Paradox oyunları bir sardım mı yüzlerce saati çok kolay görebileceğiniz oyunlar. Genel kitle ya sevmiyor, ya da 1000 saate yakın bir zaman gömüyor.

ETS 2 için harcanan 2300 saat ilginçmiş.
EU4 iyidir ama sadece korsanı iyidir.
Türk düşmanı Paradox'a para kaptırmayın sakın.

Direksiyon setin varsa çok sarıyor özellikle 900 derece kaliteli bir set ise hiç sıkılmazsın bir sürü modlar var ProMods sayesinde harita devasa oluyor neredeyse bütün Avrupa var Orta Doğu da var şahane oluyor o şekilde ben öyle kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı