- Makaleler
- 2
Programı var, oyunları seçiyorsun otomatik hepsine giriyor. Oyuna girmeden saat kasmış oluyorsun. VAC riski yok. Telefonda bile var bu program. Çoğunuz program ile yapmışsınız zaten.
Bu oyunlar kart kasma oyunları değil.Programı var, oyunları seçiyorsun otomatik hepsine giriyor. Oyuna girmeden saat kasmış oluyorsun. VAC riski yok. Telefonda bile var bu program. Çoğunuz program ile yapmışsınız zaten.
Çünkü çok güzel bir oyun. Paradox oyunlarını sevenler bunları oynamadan duramazlar. Zula oynuyorsanız sıkılıp bırakması biraz normal. Biz böyle oyunları genelde sevmiyoruz.Sorun şu Single oynuyor.
Babam çağırdı diye gidip birlikte oynadığımız oyundan kaçıp EU4 oynamaya gitmesi ve ne buluyor bu oyunda anlayamıyorum o yüzden açtım konuyu.
Ironman kapalıyken ve modlarla oynarken başarım kazanılamaz ki bu oyunlar modsuz bir hiçtir. HOI4 için Kaiserreich, New World Order, The Great War, Road to 56, Black ICE gibi modlar tercih edilebilir.İnternetsiz yaşarken ihtiyaç
Saat botu muhtemelen çünkü başarım yok.
Hocam emin ol 2K saat LoL oynamasından iyidir eu 4 çok sağlam bir oyundur.
Türk düşmanı olduğu için mi 2. Dünya Savaşı'na hiç karışmayan bir ülkeye özel DLC çıkartıyor? Firmanın Türklerle alıp veremediği ne olabilir? Onlar müşteriye bakar. İnsanlar korsan oynamayı bıraksa ve oyunu Türkiye'den satın alanların sayısı artsa Türkçe yama bile gelebilir.ETS2 için harcanan 2300 saat ilginçmiş.
Steam ismim StjeR, arkadaş ekle kısmından rahatça bulursun, bütün dlc'ler var multi seviyorsan gireriz.Benim de 300 saate yaklasik surem var, DLC olsaydi 1.5-2k oynardim.
Arkadaşım Europa Universalis 4 denen bir strateji oyunu oynuyor ve her gün bizi ekip gidip 6-7 saat aynı oyunu oynuyor. Ve sürekli Save çöp oldu diyerek yeni oyuna başlıyor. Aynı oyunu tekrar tekrar 300-400 saat nasıl oynayabiliyor anlam veremiyorum. Daha önce Hearts of Iron oynuyordu, onu da aynı şekilde 300-400 saat oynadı. Bu oyunlarda 600 saat oynanacak bir şey bulamıyorum. Sorun bende mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.