Arkadaşımın EU4'ü 600+ saat oynaması

Bende aynı şekilde CS:GO'yu 2015'te başlamıştım. Fakat 2017'den sonra PC kaldırmamaya başladı. Bende 3 yıl bıraktım geçen ay yeniden başladım. İşin komik tarafı sizin nasıl 2K saat falan oynadığınızı anlamıyorum. 360 saat oynama sürem var.

Arkadaşım Europa Universalis 4 denen bir strateji oyunu oynuyor ve her gün bizi ekip gidip 6-7 saat aynı oyunu oynuyor. Ve sürekli save çöp oldu diyerek yeni oyuna başlıyor. Aynı oyunu tekrar tekrar 300-400 saat nasıl oynayabiliyor anlam veremiyorum. Daha önce Hearts of Iron oynuyordu, onu da aynı şekilde 300-400 saat oynadı. Bu oyunlarda 600 saat oynanacak bir şey bulamıyorum. Sorun bende mi?
Oyunu her oynadığında farklı ülkeyle oynayabilir. Aynı ülkeyle oynasan bile farklı şeyler yapabilirsin her seferinde sınırsız içeriği var.

Ben HOI4 oynuyorum ve inanılmaz bağımlılık yapıyor, farklı ülkelerde her seferinde farklı varyantlar. Siz bir deneyin neden bu denli oynadığını anlayacaksınız. Az çok strateji oyunu seviyorsanız zevk alırsınız. (hilesiz oynarsanız tabi, hileyle bir zevki kalmıyor, "annex SOV" yazıp zevk alamazsınız)

Arkadaşım Europa Universalis 4 denen bir strateji oyunu oynuyor ve her gün bizi ekip gidip 6-7 saat aynı oyunu oynuyor. Ve sürekli save çöp oldu diyerek yeni oyuna başlıyor. Aynı oyunu tekrar tekrar 300-400 saat nasıl oynayabiliyor anlam veremiyorum. Daha önce Hearts of Iron oynuyordu, onu da aynı şekilde 300-400 saat oynadı. Bu oyunlarda 600 saat oynanacak bir şey bulamıyorum. Sorun bende mi?
Benim 2 k saatim var ve halla sarıyor ama arkadaşlarla girince sarıyor single girmek istemiyor canım. 4 kişi farklı devletler alıp gelişip savaşıyoruz aramızda o dönen diplomasiyi görsen sende oynarsın 😄
Ben HOI4 oynuyorum ve inanılmaz bağımlılık yapıyor, farklı ülkelerde her seferinde farklı varyantlar. Siz bir deneyin neden bu denli oynadığını anlayacaksınız. Az çok strateji oyunu seviyorsanız zevk alırsınız. (hilesiz oynarsanız tabi, hileyle bir zevki kalmıyor, "annex SOV" yazıp zevk alamazsınız)
Hoi 4 çöp hevesim geliyor 6 saat sonra 1 ay giresim kalmıyor hep aynı senaryo eu 4 en iyi paradox oyunu Victoria 2 filanda güzel hoi 4 iyice velet oyunu olmaya başladı.
Hocam Yeni gelen Emperor DLC'sini oynamadınız galiba Avusturya çok güçlü balkanlarda Osmanlının önünü kesebilecek güçte
Okadar fazla oynadım ki oyunu kara koyunlu ile osmanlı tokatlıyorum 😅
O senin mi ya 244579192 ekle steamdan da oynayalım 😅

Sırf şu konuya yorum yapayım diye üye oldum. Eu4 oynamayan bilmez gerçekten. Ben oyuna iki kez başladım strateji çok severim böyle oyun mu olur deyip kapadım 3. Başladığımdan sonra 1.5k oynadım zamanım olsa bi 1.5k daha oynardım.

Arkadaşım Europa Universalis 4 denen bir strateji oyunu oynuyor ve her gün bizi ekip gidip 6-7 saat aynı oyunu oynuyor. Ve sürekli Save çöp oldu diyerek yeni oyuna başlıyor. Aynı oyunu tekrar tekrar 300-400 saat nasıl oynayabiliyor anlam veremiyorum. Daha önce Hearts of Iron oynuyordu, onu da aynı şekilde 300-400 saat oynadı. Bu oyunlarda 600 saat oynanacak bir şey bulamıyorum. Sorun bende mi?

Sorun şu: Ben de nereden baksan 1000 saat yaptım EU4 oynarken ama o oyunda bir İngiltere ile oynarsın, Britanya İmparatorluğu kurarsın ya da ben mesela Osmanlı İmparatorluğu'nu hristiyan yaptım yani oyunda oynanabilecek muazzam derecede fazla senaryo var ya da sana kalmış kendi imparatorluk kur.

Arkadaşım Europa Universalis 4 denen bir strateji oyunu oynuyor ve her gün bizi ekip gidip 6-7 saat aynı oyunu oynuyor. Ve sürekli Save çöp oldu diyerek yeni oyuna başlıyor. Aynı oyunu tekrar tekrar 300-400 saat nasıl oynayabiliyor anlam veremiyorum. Daha önce Hearts of Iron oynuyordu, onu da aynı şekilde 300-400 saat oynadı. Bu oyunlarda 600 saat oynanacak bir şey bulamıyorum. Sorun bende mi?

Hearts of Iron IV az bile oynamış, dua edin multilere başlamamış başlasa bir daha arkadaşınızı göremeyebilirdiniz, ki bu iki oyunda çok zevkli oyunlar aynı durumu biz arkadaşlarımla yaşıyoruz ama genelde ben HOI4 oynayan kısım oluyorum😳
Site ful HOI4 oyuncusuyla doluymuş ya😳

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı