Arkadaşımın Turbox aldığını daha yeni öğrendik

maniac27

Hectopat
Evet arkadaşlar, bugün size dün yaşanan komik bir olayı anlatmak istiyorum. Arkadaşım son günlerde FPS sıkıntıları çekiyordu. (Bu arada 2 yıldır da temizlememişti bilgisayarı)
Bizde onun için çözümler arıyorduk. Hatırlamadığım nedenden bilgisayarını sorduk. Hepsiburada'dan sipariş ettiğini söyledi. Ben bir şüphelendim Turbox olmasından. Eski siparişlerinden baktı ve ortaya çıkan görüntü bu:

1595695676073.png

Arkadaşım Intel i7'yi ve 4 GB ekran kartını gördüğü gibi atlamış...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, bugün size dün yaşanan komik bir olayı anlatmak istiyorum. Arkadaşım son günlerde FPS sıkıntıları çekiyordu. (Bu arada 2 yıldır da temizlememişti bilgisayarı)
Bizde onun için çözümler arıyorduk. Hatırlamadığım nedenden bilgisayarını sorduk. Hepsiburada'dan sipariş ettiğini söyledi. Ben bir şüphelendim Turbox olmasından. Eski siparişlerinden baktı ve ortaya çıkan görüntü bu:

Eki Görüntüle 623794

Arkadaşım Intel i7'yi ve 4 GB ekran kartını gördüğü gibi atlamış...

2 Yıl dayandıysa helal olsun vallahi bir de bakım yapmamış şekilde Turbox'dan beklenmedik performanslar 4 GB ekran kartını çok merak ettim kesin GT 730 dur :D.

2 yıl dayandıysa helal olsun vallahi bir de bakım yapmamış bir şekilde. Turbox'dan beklenmedik performanslar. 4 GB ekran kartını çok merak ettim kesin GT 730'dur. :D
2 yıldır temizlemediği bilgisayar eskiden kullandığı bilgisayar, Turbox'u yeni almış ki Turbox o kadar dayanamaz.
Düzenleme: Yanlış anlamışım, özür dilerim. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı