Arkadaşımla yolları ayırmalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun uzun cevap vermek, bu karaktere sahip insanlar için karakter israfı. Cevabım, evet.
 
Knk 4 yaşından beri arkadaşsında ne manası kalmış ki ben de 3 senelik arkadaşımla ilişkimi bitirdim tek günde çünkü öle gerwkti ve sıkıfıkıyfık pek arkadşım olmamasına rağmen dire bitirdim isterseniz soğuk sılın ilk etapta sonra eğer size deer veriyorsa nedenini falan soracaktır ve şikayetinizi dile getirir ve belki deişmesine vesile olabilirsiniz eğer soğuk sıktığınızda bir şey yapmıyor normal devam ediyorsa üzgünüm knk sana ztn hiç deer vermemiş direk engelle heryerden hatta gir edevletten engelleyebilyorsan ordan da engelle
Kaç defa yapmama rağmen çocuk akıllanmıyor. Son şans verecğim zaten beni başka bir arkadaşımdan soğuttu.
 
Kaç defa yapmama rağmen çocuk akıllanmıyor. Son şans verecğim zaten beni başka bir arkadaşımdan soğuttu.
Knk son şans falan verme gir wpye bas engeli gir igye bas engeli hatta ytden bile bas engeli çok ciddiyim
 
O zaman bu konuyu ailemle konuşacağım gelişme olursa atacağım iyi akşamlar
 
Al karşına konuş ben yoluma sen yoluna diyerek geç hocam. Bende yakın zamanda bir arkadaşımla oturdum konuştum ayrıldım bitti.
 
Merhabalar. Size bir sorum olacak. Benim bir arkadaşım var ve çok kibirli ve şımarık. Örneğin dışarı çıksak hep istiyor ki onun dediği olsun, onun istedikleri olsun, hiç sözünden çıkılmasın. Yani bana faydasından çok zararı var. Sizce yollarımı ayırmalı mıyım?

Benim de vardı böyle arkadaşım hâlâ'da var ama çok sıkıntılı çocuk neyse banımı kaldırdıları için @Recep Baltaş ve ekibinde ki arkadaşlars cook teşekkür ederim 1 yıl ban yedim de.
 
Tmm yanına gittim ve elini sallayarak içeri girdi. Onla yollarımı ayıracağım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı