Arkadaşımla yolları ayırmalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama benim kafamı karıştıran şey onla 4 yaşımdan beri arkadaş olmam.
4 yaşında seçim şansınız yoktu artık var. Tam gıcık tiplerden, bırakın arkadaşlığı, pişman olmassınız.
 
Merhabalar. Size bir sorum olacak. Benim bir arkadaşım var ve çok kibirli ve şımarık. Örneğin dışarı çıksak hep istiyor ki onun dediği olsun, onun istedikleri olsun, hiç sözünden çıkılmasın. Yani bana faydasından çok zararı var. Sizce yollarımı ayırmalı mıyım?

Aynı olay bendede var, bir tane arkadaş "cool" hareket sergilemek için 4 yıllık dostluğumuzdan uzaklaşmaya başladı. Sonra kestim iletişimi, yüzüne bile bakmadım ama kendisi gelip bana özür diledi, böyle yapın akıllanma oranı var. Eğer huysa bırakın gitsin.
 
Nedense bu bana zorlu bir süreç gibi geliyor. Sizce bu doğal mı?
 
Aynı olay bende de var, bir tane arkadaş "cool" hareket sergilemek için 4 yıllık dostluğumuzdan uzaklaşmaya başladı. Sonra kestim iletişimi, yüzüne bile bakmadım ama kendisi gelip bana özür diledi, böyle yapın akıllanma oranı var. Eğer huysa bırakın gitsin.

Benim de bir arkadaşım var s*alak biraz 13.000₺ PC topladı ve web tabanlı Roblox adlı oyunu oynuyor çıldırırsın iletişimi derhal kestim.
 
Benim de bir arkadaşım var s*alak biraz 13.000₺ PC topladı ve web tabanlı Roblox adlı oyunu oynuyor çıldırırsın iletişimi derhal kestim.

Beyefendi, sonuçta isteyen istediği şeyi oynar buna hiçbir insanın "karışma" hakkı yoktur, buna hak diyoruz. Maymun insanlarda daha evrilmemiş böyle şeyleri bilmeyen insanlardır, ama buna benzer benimde bir olayım var, bir arkadaş hep ailevi sövüp beni engelliyordu. 2 gün sonra gelip o da barış teklifi etmişti. Ama arkadaş öyle bir maymun ki, insan haklarına karışıyor.
 
Beyefendi, sonuçta isteyen istediği şeyi oynar buna hiçbir insanın "karışma" hakkı yoktur, buna hak diyoruz. Maymun insanlarda daha evrilmemiş böyle şeyleri bilmeyen insanlardır, ama buna benzer benim de bir olayım var, bir arkadaş hep ailevi sövüp beni engelliyordu. 2 gün sonra gelip o da barış teklifi etmişti.

Yaşınız 19 galiba beyefendi demenize gerek yok :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı