Arkadaşlar Aşık Oldum!

010199

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2014
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Artık okullar kapanıyor malumunuz. Dün gece mezuniyet partisi yaptık. Parti teknede filan bayağı iyiydi. Hareketli müzikler çalıyordu oynuyorduk. Ta ki slow bir parça girene dek..
Baktım bizim odunlar sap sap oturuyor. Herkes bir kıvılcım bekliyordu, hani ilk bir penguen buzdağından atlar hemen arkasından diğerleri de atlar ya aynı onun gibi. Bir arkadaş bir başka kız arkadaşı dansa kaldırdı. Sonra düğümün bağı çözüldü. Tabi ben de boş durmadım hemen dans etmek istediğim kızın yanına gittim. Dansa kaldırdım kabul etti. Dans ettik. Sonra eşler değişti filan. Ardından yemeğe geçildi. Sonra tekrar dansa başlandı. Hareketli şarkılar vardı. Ve evet, yine bir slow. Dans eden erkekler belli. Çokta yok ayrıca. Hemen elime bir kız tutuşturdular. Sonra eş değiştirirken tekrar dans etmek istediğim kız geldi. Yani kısacası süper bir gündü. Fakat sorun şu ki galiba ben aşık oldum. Şu an en çok istediğim bilgisayarı bile istemiyorum. Ve de acayip pişmanım bu kadar geç kaldım diye.. Lütfen tavsiye verin. Ne yapmalıyım?
 
Beynin senin kalbindeki olan duyguları harekete geçirmene olanak sağlıyor. Sen de değerlendirmişsin. Ve güzel olmuş. Hatta kızlardan utanıyorsan bile o gün üstesinden gelmişsindir.
 
Açıkcası söylemek gerekirse ben 498 puan alıyorum o da 492. Ben Galatasaray Lisesi dahil seçim yapabiliyorum. O da Robert Koleji veya İstanbul Erkek Lisesi'ne gitmek istiyor. Galatasaray'a puanı yetmeyecek gibi duruyor belki İstanbul Erkek'e bile zor fakat Robert'e gidebilir. İşte sıkıntı da burada başlıyor. :( (İnşallah bu yazdıklarımı bizim sınıftan birileri görmez yoksa hemen anlarlar.)
 
Farketmez. Yaş aralığın ne kadar müsade eder bilmiyorum ama aynı şehirde olmak yeterli. Farklı şehirde olursa kendini dağlara taşlara vurabilirsin. :)
Benim anlamadığım sen ne durumdasın? Ne yapmak istiyorsun? Açılmak mı istiyorsun, senden hoşlanma belirtisi var mı gibisinden soruyorum?
 
Kız kardeşimle aynı sınıfta okuyorum. O sevdiğim kzın yakın arkadaşı ve kardeşimin dediğine göre Partideki en şık erkeğin ben olduğunu söylemiş. Ve bende geç mi kaldım acaba diyorum.
 

Geri
Yukarı