Arkadaşlar Aşık Oldum!

8. sınıfta olur böyle şeyler. Hemen bir kişiye bel bağlama. Git bir liseye başka insanlarla tanış. Üniversiteye kadar senin kafanda bir sürü şekil belirecek. Bak şimdi gittiğin lisede de aşık olursun, üniversiteye gittinmi başka olur. Tabi üniversitede daha ciddi olabilirsin, o başka.
 
Farklı şehirlere gidince durumlar değişiyor. 7. sınıfın sonlarına doğru çıktığım bir kız vardı aynı okulda değildik ama aynı şehirdeydik. Kız liseye Gümüşhane'ye gitti ben Adana'da kaldım. Ayrılıklar barışmalar derken lise 3'e kadar sevgili olabildik. Sonrasında ayrıldı benden. Uzaktan bu işleri idare edemiyorsun, veya ben beceremedim.
 
8. sınıfta böyle şeyler olması çok normal. Bende senin yaşındayken dershane de bir kıza aşık olmuştum derste hep bana bakıyordu ben de ona bakıyordum, yani anlayacağın birbirimize aşık olmuştuk, ama ben yanına gidip konuşmaya çekiniyordum aradan baya zaman geçti ama bende tık yok dershane bitti tatile girdik yine konuşamadım, 1 ay falan kafama takıldı ama sonra unuttum gitti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı