Arkadaşlarım arasında dışlanıyorum

batuhanxd

Kilopat
Daha fazla  
9 yıldır görüştüğüm 3'lü bir arkadaş grubum var. Arada toplanır eğlencesine oyun oynarız, dışarıda buluşuruz. Grubun 3.kişisi biraz alıngan, kendisine yapılmasından hoşlanmadığı şeyleri bize yapıyor. Ben en son buluşmamızda dayanamayıp bunu dile getirdim, üslubumdan kaynaklı mı bilmiyorum bana daha soğuk davranmaya başladı. Grubun 2.kişisi ne kadar uğraşsa da benimle buluşmak istemediğini söylüyor işin garip tarafı ben bu arkadaşımla hala Online oyun oynuyorum ama konu ne zaman buluşup, eğlenmeye gelse dışlanıyorum bundan rahatsız olmaya başladım. Sizce ne yapmam gerekiyor gönlünü almalı mıyım?

9 yıldır görüştüğüm 3'lü bir arkadaş GRUB'um var. Arada toplanır eğlencesine oyun oynarız, dışarıda buluşuruz. GRUB'un 3.kişisi biraz alıngan, kendisine yapılmasından hoşlanmadığı şeyleri bize yapıyor. Ben en son buluşmamızda dayanamayıp bunu dile getirdim, üslubumdan kaynaklı mı bilmiyorum bana daha soğuk davranmaya başladı. GRUB'un 2.kişisi ne kadar uğraşsa da benimle buluşmak istemediğini söylüyor işin garip tarafı ben bu arkadaşımla hala Online oyun oynuyorum ama konu ne zaman buluşup, eğlenmeye gelse dışlanıyorum bundan rahatsız olmaya başladım. Sizce ne yapmam gerekiyor gönlünü alınır mı?

Gönlünü alma hoşlanmadığın biriyle gezersen psikolojim alt üst olur git başka arkadaş bul lisedeysen çok kolay zaten, arkadaş bulunur. Bende yaşadım ondan söylüyorum.

9 yıldır görüştüğüm 3'lü bir arkadaş grubum var. Arada toplanır eğlencesine oyun oynarız, dışarıda buluşuruz. Grubun 3.kişisi biraz alıngan, kendisine yapılmasından hoşlanmadığı şeyleri bize yapıyor. Ben en son buluşmamızda dayanamayıp bunu dile getirdim, üslubumdan kaynaklı mı bilmiyorum bana daha soğuk davranmaya başladı. Grubun 2.kişisi ne kadar uğraşsa da benimle buluşmak istemediğini söylüyor işin garip tarafı ben bu arkadaşımla hala Online oyun oynuyorum ama konu ne zaman buluşup, eğlenmeye gelse dışlanıyorum bundan rahatsız olmaya başladım. Sizce ne yapmam gerekiyor gönlünü almalı
Bir müddet daha bekle. Eğer tavırları değişmez ise arkadaşlık ilişkini koparabilirsin onlardan.

Toplanıp bu konuyu bir tartışın, neden böyleyiz diye. Eğer ki sorunlarınız büyükse ya da anlaşamazsanız arkadaşlığınızı bozun. Birbirinize bağlı değilsiniz sonuçta.

9 yıldır görüştüğüm 3'lü bir arkadaş grubum var. Arada toplanır eğlencesine oyun oynarız, dışarıda buluşuruz. Grubun 3.kişisi biraz alıngan, kendisine yapılmasından hoşlanmadığı şeyleri bize yapıyor. Ben en son buluşmamızda dayanamayıp bunu dile getirdim, üslubumdan kaynaklı mı bilmiyorum bana daha soğuk davranmaya başladı. Grubun 2.kişisi ne kadar uğraşsa da benimle buluşmak istemediğini söylüyor işin garip tarafı ben bu arkadaşımla hala Online oyun oynuyorum ama konu ne zaman buluşup, eğlenmeye gelse dışlanıyorum bundan rahatsız olmaya başladım. Sizce ne yapmam gerekiyor gönlünü almalı mıyım?
Kardeşim sıkıntı sendedir. Benim de arkadaşlarım vardı. Şehir dışına taşınmasaydılar çok da iyi görüşüyorduk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı