Kız peşinde koşturmamak, hesabı ödemek için strese girmemek, trip yememek yani kısacası sade bir hayat. Tek derdinin kız olmadığı kendi kendine güzel vakit geçirebildiğin hayat bana gayet güzel geliyor.
Olmadı. Olacağını da sanmıyorum. Yemin ediyorum ben çekilmez biriyim. Kendime göre zevklerim var falan. Sevgili dediğiniz Whatsapp üzerinden 1 hafta yazışma sanırsam.
Yok hocam ya, onu ben de biliyorum. Ortaokulda sınıf atlayınca bile fark ediliyordu bu durum, en azından ben fark ediyordum. Ben sizin mesajınızı üniversitede kesin oluyormuş gibisinden anladım da ona ithafen öyle yazmıştım
Olacak. Bu "asosyallik iyidir, hiç kimseye ihtiyacım yok" diyen ekip özellikle anlayacak bunu. Günümüzde insan ilişkileri, sosyal beceriler üniversiteden bile önemli.
Olacak. Bu "asosyallik iyidir, hiç kimseye ihtiyacım yok" diyen ekip özellikle anlayacak bunu. Günümüzde insan ilişkileri, sosyal beceriler üniversiteden bile önemli.
Geçmişte neden yapmadım demezsin zaten. Fikrin değişir.
''Ya kardeşim oradan bir keleş atsana'' buda gayet bir sosyalleşme değil mi (!)
Harbiden sırf siz beni oyun oynayan biri sandınız galiba. Kendi arkadaşlarıma gayet iyi konuşurum ama kızlara geldi mi olmuyor maalesef. İçimden gelmiyor.