Arkadaşlarım çok değişik

Sonra bu tarz kişileri görüp te bana bunları demeyin lütfen. Nereden bileceğim ben duygularımı sömürmediğini.

İşte senin niyetin dediğim gibi ciddi olmamalı ki duygularını incitemesinler. Doğru kızı sen bulamazsın o seni bulacaktır. Ya da bulmasın boşver. Sen gönlünü eğlendir.

İşte senin niyetin dediğim gibi ciddi olmamalı ki duygularını incitemesinler. Doğru kızı sen bulamazsın o seni bulacaktır. Ya da bulmasın boşver. Sen gönlünü eğlendir.
Neyse tavsiyeler için sağ olun. Konuşmak iyi geldi ama bana kimsenin bakacağını sanmıyorum. Ben çekilmez biriyim ama şu konuda sevgilim bilgisayar olabilir şuan. :)

Haklısınız eskisi gibi artık kızlar ağırlığını bilmiyor. Aile terbiyesi burada devreye giriyor büyüme şekillerine göre değişiyorlar. Ama ben böyle erkeklere çok daha fazla rastlıyorum hatta böyle kızlara rastlamıyorum bile.

Erkekler bu duygularını ülkemizde kızlara göre daha açık seçik yansıtabiliyorlar. Yoksa kızlarda da emin ol bu kadar abazan tipler var ama çevreden çekindikleri için veya aileden dolayı yapamıyorlar. Ya da erkeklerden de korktukları için.

Neyse tavsiyeler için sağ olun. Konuşmak iyi geldi ama bana kimsenin bakacağını sanmıyorum. Ben çekilmez biriyim ama şu konuda sevgilim bilgisayar olabilir şu an. :)

Hayata bakış penceren dar, insanlar üremek için bile karşı cinse muhtaçlar. 1 - 2 seneye kalmaz düzelirsin.
Bu konuda Allah ömür verirse tekrar görüşelim.

Yapmayın ya gerçekten pencerem dar mı? Sadece bir kızlar konusunda böyle oluyorum.

Maalesef sağlıklı bir erkek için en önemli adım hayatında karşı cins ile olan ilişkisidir. Onda geri planda kalırsan mutlu bir hayatın olmaz. Mesele üremek değil zaten o arkadaş biraz abartmış.

Hayata bilgisayar sahibi olup oyun oynamak için gelmedik, neslimizi devam ettirmek için geldik. Evet penceren çok dar.
Ben dediğinizi yapmasam insan ırkı yaşamına devam edemeyecek mi ? 🤣
Maalesef sağlıklı bir erkek için en önemli adım hayatında karşı cins ile olan ilişkisidir. Onda geri planda kalırsan mutlu bir hayatın olmaz. Mesele üremek değil zaten o arkadaş biraz abartmış.
Onu inşallah bir 10 yıl sonra göreceğim. Umarım bahsettiğim gibi kendi işimde gücümde olan bir insan olup hafta sonu da kendimle vakit geçirdiğim bir hayatım olur.

Ben beceremiyorum o işleri. Ya hiç girmediğim bir ortam o işler. Özgüvenim yok o tarz işlerde. Benden öyle şeyler çıkmaz çıkamaz da. O kadar umurumda değil ki ben bile şaşıyorum. 9. sınıfa gidiyorum herkesin derdi sevgili yapmak benim amacım sap kalmak. Böyle bir şey olabilir mi? 😀

Bende sap kalmak istiyorum belki ileride.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı