Arkadaşlarım eşyalarımı çalıyor

:D hayal edince anlam verebiliyorum ama amacına göre değişir bunun mantıklı olup olmadığı. Eğer amacınız kudurtmak ise, kararlı olursanız her türlü kudurtursunuz zaten maymun sesi çıkartmaya gerek yok. Çıkartarak okula kendinizi rezil etmeyin bence. Ha, eğer sınıf içinde yapacaksanız bir şey demem.

Sınıf içinde ancak dışarıda yapsakta pek fark yok okulda böyle şeyler çok garip karşılanmıyor.

Sıranın üstünde ne varsa çalınıyor kalem kutum kitabım kalemim beden kıyafetlerim ayakkabım herhangi bir eşyam alıyorlar ne yapacağım? 10 kere söyledim yapmayın diye dinlemiyorlar her şeyimle alay ediliyorum bilgisayarım var diye yalan söylüyorsun dediler hatta beni sevmedikleri için mi yapıyorlar?
Sende aynısını onlara yap eninde sonunda vazgeçerler hala yapıyorlarsa da disipline şikayet etmekle tehdit edebilirsin. Kaçıncı sınıfsın ona göre konuşayım.

Sende aynısını onlara yap eninde sonunda vazgeçerler hala yapıyorlarsa da disipline şikayet etmekle tehdit edebilirsin. Kaçıncı sınıfsın ona göre konuşayım.

9.sınıf bugün dolmuşta eşofmanıma su attı ne yapıyorsun demeye kalmadan altına işemiş dedi herkese kendisinden şikayetçi olacağımı belirttim özür diledi arkadaşlarından da şikayetçi olacağım saçma insanlar.

9.sınıf bugün dolmuşta eşofmanıma su attı ne yapıyorsun demeye kalmadan altına işemiş dedi herkese kendisinden şikayetçi olacağımı belirttim özür diledi arkadaşlarından da şikayetçi olacağım saçma insanlar.
Şikayetçi ol ve ben olsam aynısını onlara yapardım okul çıkışı da tek yakalayıp dümdüz ederdim. Okuldan atılmaya kadar gidebilir sürekli yapıyorlarsa ve öğretmenlerin de farkındaysa bu durumun. Onların şahitliği de işe yarar.

Sen derslerine önem ver, geri eşyan verilmiyorsa müdüre söyle al. Gerekirse muay tai yap desem bu seferde okuldan atmasınlar iyi geçin önüne geçmesinler.

Sen derslerine önem ver, geri eşyan verilmiyorsa müdüre söyle al. Gerekirse muay tai yap desem bu sefer de okuldan atmasınlar iyi geçin önüne geçmesinler.

1 grup 14-15 yaşındaki kendini havalı sanan kızlara kendimi ezdirmem şikayetçi olacağım bende Ergen'im kimseye zararım olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı