Arkadaşlarım eşyalarımı çalıyor

Deneyeceğim ancak ben bu kızlara bir şey yapmadım ki.
Böyle tipler çok var zamanında birkaç kız da bana salça olmuştu. Sınıfın sessiz çocuklarındandım fakat ağzımı açtım mı susturuyordum. Kısacası size önerim şikayet edin yapmadıysanız eğer sizle uğraşmak için uğraşıyorlar. Ve baya ileri gitmişler. Güç kullansanız fiziksel olarak dövüşten bahsetmiyorum sözlü belki oradan sonra devam etmezlerdi. Hiç saygılı olmayın böylelerine.

Böyle tipler çok var zamanında birkaç kız da bana salça olmuştu. Sınıfın sessiz çocuklarındandım fakat ağzımı açtım mı susturuyordum. Kısacası size önerim şikayet edin yapmadıysanız eğer sizle uğraşmak için uğraşıyorlar. Ve bayağı ileri gitmişler. Güç kullansanız fiziksel olarak dövüşten bahsetmiyorum sözlü belki oradan sonra devam etmezlerdi. Hiç saygılı olmayın böylelerine.

Tek bana değilki maç yaparken topu alıp okuldan attılar topsuz kaldık okulda erkeklerden yana sıkıntım yok ancak bu kızlara uyuz oldum.

Dostum öncelikle problemini tam olarak anlamak gerek; erkekler ve kızlar birlikte mi seni huzursuz ediyorlar yoksa sadece kızlar mı? Sadece kızlar olduğunu varsayarak yazmaya devam edeceğim şimdilik. Eşyaların eğer çalınıyor ise burada ilk yapman gereken şey, eşyalarını çantadan çıkarmamak. Erkeklerden yana sıkıntın yoksa erkekler ile arkadaşlığını güçlendir ve arkanda destek bulundurmuş ol bu şekilde. Eğer bu olay sadece seni etkiliyor ise, elinden gelen tek şey maalesef bu olabilir gibi geliyor çünkü kızlar bu konuda gerçekten başa belalar. Eğer tüm veya çoğu erkeği etkileyen bir durum ise, sesinizi çıkartın kızlara karşı ve gerekirse öğretmene şikayet edin topluca. Çoğunluk olduğunuz için bir şey yapamayacaklardır, dalga geçen tarafta siz olacaksınız bu sayede. Eğer durum sadece seni etkiliyor ve ne yaparsan yap değiştiremiyorsan, en temizi nakil aldırmak ve yeni sayfa açmak.

Dostum öncelikle problemini tam olarak anlamak gerek; erkekler ve kızlar birlikte mi seni huzursuz ediyorlar yoksa sadece kızlar mı? Sadece kızlar olduğunu varsayarak yazmaya devam edeceğim şimdilik. Eşyaların eğer çalınıyor ise burada ilk yapman gereken şey, eşyalarını çantadan çıkarmamak. Erkeklerden yana sıkıntın yoksa erkekler ile arkadaşlığını güçlendir ve arkanda destek bulundurmuş ol bu şekilde. Eğer bu olay sadece seni etkiliyor ise, elinden gelen tek şey maalesef bu olabilir gibi geliyor çünkü kızlar bu konuda gerçekten başa belalar. Eğer tüm veya çoğu erkeği etkileyen bir durum ise, sesinizi çıkartın kızlara karşı ve gerekirse öğretmene şikayet edin topluca. Çoğunluk olduğunuz için bir şey yapamayacaklardır, dalga geçen tarafta siz olacaksınız bu sayede. Eğer durum sadece seni etkiliyor ve ne yaparsan yap değiştiremiyorsan, en temizi nakil aldırmak ve yeni sayfa açmak.

Kızlar bizi rahatsız ediyor ve durum (eşya izinsiz almakta) ben dahil 3-4 arkadaşımı etkiliyor.

Kızlar bizi rahatsız ediyor ve durum (eşya izinsiz almakta) ben dahil 3-4 arkadaşımı etkiliyor.

Arkadaşlarını ikna et ve kızlara karşı sesinizi çıkartın, bağırmaktan çekinmeyin çünkü emin olun onlar ıslah olacak insanlar değiller; cinsiyet ile alakası yok. Eğer hala daha yaparlarsa hocalar bile sizden bıkana kadar şikayet edeceksiniz gerekirse, nazikçe olmuyorsa can sıkarak olacak kardeşim. Hayatımız da zaten yeteri kadar sorun var, bir de ıslah olmaz 2024 kızları ile mi uğraşacağız? Gına geldi harbi.

Arkadaşlarını ikna et ve kızlara karşı sesinizi çıkartın, bağırmaktan çekinmeyin çünkü emin olun onlar ıslah olacak insanlar değiller; cinsiyet ile alakası yok. Eğer hala daha yaparlarsa hocalar bile sizden bıkana kadar şikayet edeceksiniz gerekirse, nazikçe olmuyorsa can sıkarak olacak kardeşim. Hayatımız da zaten yeteri kadar sorun var, bir de ıslah olmaz 2024 kızları ile mi uğraşacağız? Gına geldi harbi.

Ciddi yazıyorum maymun sesi çıkaracağız ortak planımız vardı her beden uygularız küfür ederek uzaklaşırlar.

Ciddi yazıyorum maymun sesi çıkaracağız ortak planımız vardı her beden uygularız küfür ederek uzaklaşırlar.

:D hayal edince anlam verebiliyorum ama amacına göre değişir bunun mantıklı olup olmadığı. Eğer amacınız kudurtmak ise, kararlı olursanız her türlü kudurtursunuz zaten maymun sesi çıkartmaya gerek yok. Çıkartarak okula kendinizi rezil etmeyin bence. Ha, eğer sınıf içinde yapacaksanız bir şey demem.

Hocam maymun sesi çok entellektüel olmuş ya bak eğer kızlar yapıyorsa erkekler olarak olgun davranışlar ile son uyarınızı yapın başka bir mesajdaki arkadaşın dediği gibi rehberliğe gidin olmadı sizde kalem kutusunu alıp voleybol oynayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı