Çok saçma bir olay ? Çıkar şunun gibi tipleri arkadaşlıktan emin ol rahatlarsın arkadaş bulamam diye düşünme bir de.Merhaba kaçak korsan vs. kullanmıyorum Disney Plus aldığım için kaçak izle Spotify aldığım zaman APK var vs. benimle dalga geçiyorlar ben emeğe haksızlık edemem deyince ne emeği deyip geçiyorlar. Ne diyerek susturabilirim.
Haklılar ama.Merhaba kaçak korsan vs. kullanmıyorum Disney Plus aldığım için kaçak izle Spotify aldığım zaman APK var vs. benimle dalga geçiyorlar ben emeğe haksızlık edemem deyince ne emeği deyip geçiyorlar. Ne diyerek susturabilirim.
Kendileri bir siteden virus yiyince. Mahallenin bilgisayarcısına götürüp belli bi fiyata format attırmasını biliyorlar.Merhaba kaçak korsan vs. kullanmıyorum Disney Plus aldığım için kaçak izle Spotify aldığım zaman APK var vs. benimle dalga geçiyorlar ben emeğe haksızlık edemem deyince ne emeği deyip geçiyorlar. Ne diyerek susturabilirim.
Bu güzeldi hocam.Kendileri bi siteden virus yiyince. Mahallenin bilgisayarcısına götürüp belli bi fiyata format attırmasını biliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.