Arkadaşlarımla oyun zevklerimiz farklı

Söyledim ya:dikkatli: Gerek oyun içinden gerek gerçek hayatta yeni arkadaş edinmen lazım. Başka ne yapabilirsin ki? Bonzai verip zorla Bayonetta mı oynatacaksın? İnsanları sevmediği şeyleri yapmaya zorlamak sana da zarar verir emin ol. Birlikte oynasanız bile keyif alamazsın.

Ben asosyalim ve kolay arkadaş edinemiyorum ve çevremde PC oynayan biri yokki. Acaba ben onun sevdiği oyunları oynasam o da benim sevdiğim oyunlar oynasa mı ? Kafam çok karışık ya okulunda başlamasına 1 hafta kaldı. Hangi oyunu alcağımızı falanda bilmiyoruz oofff of

Ben asosyalim ve kolay arkadaş edinemiyorum ve çevremde PC oynayan biri yokki. Acaba ben onun sevdiği oyunları oynasam o da benim sevdiğim oyunlar oynasa mı ? Kafam çok karışık ya okulunda başlamasına 1 hafta kaldı. Hangi oyunu alcağımızı falanda bilmiyoruz oofff of
İkiniz de sevmediğiniz oyunları oynarsanız ikiniz de zevk alamazsınız. Bunun başka çözümü yok.

Dostum dert ettiğin şeye bak. Arkadaşınla beraber oynadığınız sürece ne oynadığınız önemli değil bence. Sen onun istediği oyunları oyna o da senin istediğin oyunları oynasın. Yine de zevk almıyorsan kendi oynadığın oyunların içinden arkadaş edineceksin.

Biz oyuna odak veremiyoruz. Mesela oynarken bir anda saçma sapan bi konu açılıyor. Sonrada bir adam çıkıp ikimizide öldürüyor. Oyunla ilgili sohbet edeceğimize saçma saçma konulardan bahsediyoruz. Acaba niye ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı