Arkadaşlarımla oyun zevklerimiz farklı

krapss1337

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gamer
Arkadaşlar bunu teknik desteğe yazdığımı biliyorum ancak bi problemim var oyuna odak veremiyorum. Arkadaşımda veremiyor. Mesela aramızda çok saçma sohbetler geçiyor oyunla alakasız. İkide bir gülüyoruz. Ben bu aralar kafamı Hack and slash'la bozdum. Arkadaşım da Hack and slash (bayonetta, DmC) sevmiyor bende strateji oyunlarını (Hearts of Iron IV...) sevmiyorum ve bu yüzdende ortak oyun bulamıyoruz. Ne yapacağız bilmiyoruz. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

Birliktemi oynamak istiyorsunuz? Benim arkadaşımda online oyunları oynar ben ise tam tersi single hikayeli oyunlar oynarım. Mesela arkadaşım istediğinde onunla birlikte online oyun oynarız. Yada ben istediğimde hikayeli oyunlarda oynarız. Önemli olan oyun olmuyor arkadaş ile oynarken, çok gereksiz ve sıkıcı oyunları bile birlikte oynayınca eğlenceli oluyor.

Ama biz biraz daha rekabetçi oyunlar oynuyoruz (PUBG tarzı). Ve ciddi olmalıyız.
İlla beraber mi oynamanız lazımA?

Onunla oynayınca daha eğlenceli oluyor.

Birliktemi oynamak istiyorsunuz? Benim arkadaşımda online oyunları oynar ben ise tam tersi single hikayeli oyunlar oynarım. Mesela arkadaşım istediğinde onunla birlikte online oyun oynarız. Yada ben istediğimde hikayeli oyunlarda oynarız. Önemli olan oyun olmuyor arkadaş ile oynarken, çok gereksiz ve sıkıcı oyunları bile birlikte oynayınca eğlenceli oluyor.

Ben strateji sevemiyorum. Ama aslında deneyebilirim. İkimizde biribirimizin sevdiği oyunları oynasak olur mu ki ?

Ben de LoL sevmiyordum lisedeyken arkadaşlar hep LoL konuşup duruyordu, ben de köşede hiçbirşey anlamadan yalnız başıma oturuyordum. Sonra başladım LoL'e, bir süre oynayıp bıraktım. Pek sevemedim oyunu. Ama artık yaptıkları muhabbeti anlayabiliyordum, fakat yine de sıkılıyordum. Sonra 11. sınıfta karma olduğumuzda CS:GO oynayan çocuklar sınıfımıza gelmişti de onlarla muhabbet etmeye başlamıştım.

Yeni arkadaşlar edinmeyi deneyebilirsin.

Arkadaş bulamıyorum ki çevremde hep fortnite ve minecraft oynuyorlar. Ancak yeni arkadaşta bulsam eski arkadaşımla tanıştırırım. Beraber oynarız. Bizde 3. bir kişi istiyorduk zaten
Ben de LoL sevmiyordum lisedeyken arkadaşlar hep LoL konuşup duruyordu, ben de köşede hiçbirşey anlamadan yalnız başıma oturuyordum. Sonra başladım LoL'e, bir süre oynayıp bıraktım. Pek sevemedim oyunu. Ama artık yaptıkları muhabbeti anlayabiliyordum, fakat yine de sıkılıyordum. Sonra 11. sınıfta karma olduğumuzda CS:GO oynayan çocuklar sınıfımıza gelmişti de onlarla muhabbet etmeye başlamıştım.

Ama bu şans işi

Benim oyun zevkim arkadaşlarımın hiç biri ile uymuyor:dikkatli:
Hepsi PUBG, CS:GO ve LOL oynuyor; ben Overwatch oynuyorum. Overwatch'da oyun içinden 2 tane Flipinli, şu anda Avrupa'da yaşayan; bir tane İngiliz ve birtane de İsveç arkadaşım var. Bazen Discord bile giriyoruz oynarken. Arkadaşlarımın eksikliğini hiç hissetmiyorum.

Soruya cevap verirmisiniz. Sürekli kendinizi anlatıyorsunuz. Bu benim için büyük bir problem.

Benim oyun zevkim arkadaşlarımın hiç biri ile uymuyor:dikkatli:
Hepsi PUBG, CS:GO ve LOL oynuyor; ben Overwatch oynuyorum. Overwatch'da oyun içinden 2 tane Flipinli, şu anda Avrupa'da yaşayan; bir tane İngiliz ve birtane de İsveç arkadaşım var. Bazen Discord bile giriyoruz oynarken. Arkadaşlarımın eksikliğini hiç hissetmiyorum.

İnternetten benimde eskiden vardı ancak ailem duyarsa kızardı. O yüzden şuan onunla görüşmüyorum.

İnternetten benimde eskiden vardı ancak ailem duyarsa kızardı. O yüzden şuan onunla görüşmüyorum.
Ailen neden başka ülkeden arkadaşların var diye kızsın? Benimkiler daha çok mutlu oluyorlar; farklı dilde, kültürde insanlar ile tanışıp anlaşabildiğim için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı