Hiçbirşeyin garantisi yok.
Hocam neyin garantisi yok konuşmadığı bir kişinin yanına gitmezse görmez bu kadar basit. Eğer illa laf yapacaksa sinirini bozacağı bir mesaj attığı zaman konu sahibi arkadaş tersler orada da ayrılırlar bu kadar basit.
Hiçbirşeyin garantisi yok.
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireyim başlığı açmam gerekirse şu. Ben 2 ay önce bir arkadaşlık edindim ilk başta çok samimiydik ama son 1 aydır çok gıcıklaşmaya başladı ve çok rahatsız oluyorum. Belirtiğim halde dalga geçerek cevap veriyor ve bundan çok sıkıldım. Küsecek sebebimizde yok ayrıca yakın zamanda bir oyun aldırdım ve bayağı da pahalı ben bu adamla nasıl küseceğim?
Hocam neyin garantisi yok konuşmadığı bir kişinin yanına gitmezse görmez bu kadar basit. Eğer illa laf yapacaksa sinirini bozacağı bir mesaj attığı zaman konu sahibi arkadaş tersler orada da ayrılırlar bu kadar basit.
Zorla elinden mi alacak parayı? Sokakta da karşılaşmazlar aynı mahallede oturmuyorlarsa eğer.Zorla o oyunu aldırmadı kendi isteğiyle aldı.Kimse kimsenin elinden zorla o parayı alamaz.İllaki sokakta karşılaşacaklar sen o kişinin oyunun parasını almadan bırakacağını zannediyor musun? Kimse enayi değil.
İllaki sokakta karşılaşacaklar sen o kişinin oyunun parasını almadan bırakacağını zannediyor musun? Kimse enayi değil.
Sanal arkadaş ise hiç gerek yok engelleyin geçin.Hocam sanal arkadaşım bir de yurtdışındayım sadece yüzsüzlük olur parasını vermessem ve eğer bana hediye ettiğini düşünüyosanız yanlış düşünüyosunuz bende aldım o da aldı ama hiç oynamadık diyorum 4-5 saat oynayıp küssem mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.