Arkadaşlık nasıl bitirilir?

Yavaş yavaş. Fazla ilgi göstermeyin ilk aşamada, sonra yavaş yavaş ilgisizlik seviyesini arttırın. Soğuk davranın. Yüzsüz değilse gerekli mesajı alacaktır.
Bu arada; arkadaşlar konu sahibi kardeşiminiz yaşı sizden çok daha küçük olabilir. Bunu göze alarak yorum yapın. Hayata dair her şeyi anne rahminde öğrenmedik hepimiz.

Biriyle arkadaş olmak için "arkadaş olalım mı" demezsin. Selam verirsin sohbet edersin kendiliğinden gelişir böyle şeyler. Arkadaşlığını da bitirmek istiyorsan bir şey demene gerek yok, onunla konuşmazsın olur biter. Neden konuşmuyorsun diye yanına gelip sorarsa da izah edersin.

Hocam işte soğuk falan öyle yapmayın, trip mi atıyorsunuz arkadaşlık mı bitiriyorsunuz Allah Aşkına oyun mu bu. Konuyu açan arkadaş halletmiş ama size tavsiyem sakın öyle yapmayın. Yeri gelir sizede yapılır çünkü ve o zaman anlarsınız ne kadar kötü bir şey olduğunu. Benim arkadaşlığımı bitirdiğim adam bana gelip arkadaşlığımızı bitirelim deseydi eyvallah derdim. Bir anda engel attı arkadaşım. İnanın bu bana çok çocukca geldi iyi ki ayrılmışım diyorum. Gidip konuşun arkadaşınızla ki zaten hayatınızda sonsuza dek durmayacak o kişi pekte bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı