Boulite0218
Picopat
2019 öncesine kadar her şeyden keyif alıyordum sıkılmıyordum, kendimi karamsar hissetmiyordum yine arkadaşım yoktu ama okuldan birkaç kişiyle konuşuyordum. Koronadan dolayı eve kapandım asosyaldim iyice beter oldum ne dışarı çıkar oldum ne de insanlarla konuşmayı bilmiyordum şimdi kekeme oldum çok heyecanlanıyorum ne diyeceğimi unutuyorum Discord'ya da başka bir yere nasıl girip ortam kuracağımı bilmiyorum hobim yok bilgisarım iyi ama oyunlardan artık soğudum. Dışarı çıkıyorum AVM oraya buraya gidiyorum her şey tek başıma yemek yerken tek başıma dışardaki insanlara bakıyorum herkes el ele sevgilisiyle arkadaşıyla ben sap gibi hayattan zevk almayan ucube gibi dolaşıyorum giyimim kuşamım iyi pahalı markalar giyiyorum.
Arkadaş ya da kız arkadaş edinemiyorum başaramıyorum sanırım tanrının yalnız insanıyım geleceğe karşı çok ümitsizim artık bir şeylerin değişmesine istiyorum ama olmuyor ne kadar çabalasam da. Üniversite kazandım her şey düzelir dedim yeni şehir yeni insanlar ama benim yapım değişmiyor. Geçen yaz otele girdim 3 ay çalıştım sosyalleşmek için yok baba olmuyor ondan önceki senede staj yaptım sonuç aynı yaş 20 iş bitmiş aga.
 geleceğe karşı çok ümitsizim artık bir şeylerin değişmesine istiyorum ama olmuyor ne kadar çabalasam da. Üniversite kazandım her şey düzelir dedim yeni şehir yeni insanlar ama benim yapım değişmiyor. Geçen yaz otele girdim 3 ay çalıştım sosyalleşmek için yok baba olmuyor ondan önceki senede staj yaptım sonuç aynı yaş 20 iş bitmiş aga.

Arkadaş ya da kız arkadaş edinemiyorum başaramıyorum sanırım tanrının yalnız insanıyım

Son düzenleyen: Moderatör: