Steam Arma serisi indirimde!

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Steam'de Arma serisi indirimde!
Teklif: 25 eylül tarihine kadar geçerli!

1757886195285.png

1757886219774.png

1757886323236.png

1757886303343.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı zamanda yayıncı indirimlerine göz atmak için:

@cemobabo, alacaksan tüm DLC içerikleri ile alman gerekiyor. Özellikle Arma 3 oyununda DLC almazsan oyunda pek bir şey yapamazsın.

Bu oyunlar DLC simülatörü. DLC olmadan pek tadı çıkmıyor ve Arma 3'ün eski kitlesinin olmadığı söyleniyor.

@333365, eski kitlesi direkt ölü. Türkiye'de olan sunucu ya yok ya da kalitesiz. 8000 saat oynadığım oyunu kitlesinden dolayı bıraktım. Yabancı sunucular olduğu gibi devam ediyor.

Bir zamanlar benim de çok oynadığım oyundu. Oyunun bu hâlde olmasına üzüldüm...

Oyuna para verdiğin yetmiyormuş gibi bir de oyuna tam erişim için para vermen gerekiyor. Fiyasko bir yapım. :D

@Hxrea, bunu en iyi yapan firmalardan birisi de SCS. Oyunun DLC fiyatları, oyunun ana fiyatını geçiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı