Armada Teknik Bobinaj web sitesi, kedi maması almak için güvenli mi?

İnternette böyle bir siteye rastladım. Kedime mama alacağım ama güvenilir mi bilemiyorum. Hepsiburada, N11 de ki fiyatlara göre ürünler çok ucuz geldi güvenilirliğinden emin olamadım açıkçası. Hiç ürün aldınız mı buradan?

Site bir garip geldi, alışveriş yapmanızı pek tavsiye etmem. Siteye ilk girince soğutma kompresörü çıkıyor, ardından havlupanlar takip ediyor, ... sonra ise bir anda çekme helva ilanı çıkıyor :D

Hadi pazaryeri desem o havayı da vermedi, bilemedim hocam. Bence hepsiburada vb. yerlerden almanız çok daha mantıklı. Üstelik kedi maması bu, bir bakıma gıda. Eğer sorunlu bir şey yollanırsa neler olabileceğini düşünün. Aradaki fiyat makası ne kadar bilmiyorum ancak bu senaryoda daha pahalısı alınmaya kesinlikle değer.

Arkadaşlar site beklediğimden çok daha iyi çıktı. 2 gündür cevap veremedim kusura bakmayın. Sizin direktifleriniz ardından aynı ürünü Trendyol üzerinden arattım. Ve gene bu sitenin mağazası çıktı karşıma. PttAVM ve Trendyol'da da satış yapıyorlarmış. Gmail üzerinden kendi sitelerindeki fiyat farkının sebebini sorduğumda o platformların yüksek komisyon oranlarından ötürü piyasanın pahalı olduğunu belirttiler. Kendi sitelerindeki ürünlerin fiyatlarının çok ucuz gelmesi bu yüzdenmiş. Saolsunlar teknik ekip beni aydınlattı. Bahsettiğim kedi mamasını yanında bir de kedi kumu aldım. Şu anda kargoda. Kargodan elime geçtiğinde burada tekrar duyuracağım.

Arkadaşlar tekrardan selam. Ürünler dün öğlen vakti elime ulaştı ancak kedimin kullandığı mamayı bitirmesini bekledim. Bugün armada teknik bobinaj sitesinden aldığım kedi kumu ve mamasını kullandım. Kedim mamayı çok sevdi ve çok da hesaplı geldi. Bundan sonra daha Trendyol ve Hepsiburada'da işim olmaz. Korkunç derecede komisyon kitliyorlar millete.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı