Çözüldü Armoury Crate Güncelleme Sonrası Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Kadıköy
Daha fazla  
Dostlar Selam,

Fener'in maçını izlerken Armoury Crate uyarı yolladı güncelleme var diye. Devreye girerken yapayım dedim. Baktım tüm servisler güncelleme alıyor. Güncellemeyi yaptı, arayüz falan değişmiş sanırım ama açınca 1 saniye içinde kapanıyor. Güncellemeyi yapıp başına bu sorun gelen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, sorunun geçici çözümünü paylaştım makale olarak. Oraya bakabilirsiniz.

Sitesinden kaldırıp tekrar nasıl indireceğim? Sitesinden indirdiğimde yine son sürümüyle yükleniyor. Eski sürümüyle nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz? Bir de sistemi geri yuklesem düne falan öyle düzelir mi?

Aynı soruyu ben de sordum ama cevap yok, sorunun çözümü sonraki güncellemeleri beklemek ve sorunun güncel sürümlerde çözülmesi olabilir. Öte yandan Armoury 5.0'ın açılmaması dışında başka birçok problemi/bugları var. Ve ayrıca Reddit gibi sitelerden baktığım kadarıyla yurt dışında bu problem pek yok.

Aynı soruyu ben de sordum ama cevap yok, sorunun çözümü sonraki güncellemeleri beklemek ve sorunun güncel sürümlerde çözülmesi olabilir. Öte yandan Armoury 5.0'ın açılmaması dışında başka birçok problemi/bugları var. Ve ayrıca Reddit gibi sitelerden baktığım kadarıyla yurt dışında bu problem pek yok.

Yeni bir çözüm çıktı çünkü, Windows görüntüleme dilini İngilizce yapmak. Yurt dışında fazla olmamasının sebebi bu sanırım.

Bende de aynı problem oldu Asus sitesinden armoury crate uninstaller indirin silin ve armoury crate'i tekrar kurun güncelleme çıktığında programın içinde yapmayın. Yeni güncellemede bir sorun var.
Yeni bir çözüm çıktı çünkü, Windows görüntüleme dilini İngilizce yapmak. Yurt dışında fazla olmamasının sebebi bu sanırım.
Sanıyorum ki yakın zamanda yeni bir güncelleme ile bu sorunu düzeltirler. Şimdilik en büyük çözüm güncellemeyip bir önceki versiyonu kullanmaya devam etmek ben öyle yapıyorum.

Bende de aynı problem oldu Asus sitesinden armoury crate uninstaller indirin silin ve armoury crate'i tekrar kurun güncelleme çıktığında programın içinde yapmayın. Yeni güncellemede bir sorun var.

Sanıyorum ki yakın zamanda yeni bir güncelleme ile bu sorunu düzeltirler. Şimdilik en büyük çözüm güncellemeyip bir önceki versiyonu kullanmaya devam etmek ben öyle yapıyorum.

Peki güncel olmayan sürümü nasıl indiriyoruz. Asusun sitesinde güncel sürüm var

Peki güncel olmayan sürümü nasıl indiriyoruz. Asusun sitesinde güncel sürüm var
Armoury crate installer uygulamasını asus drivers bölümünden indirin ordan kurulumu yapın 4.0 küsürlü bir versiyon kuruyor progrmaı açtığınızda içerisinde güncelleme isticek 5.0.10'a güncellemeyin bırakın öyle kalsın.

Arkadaşlar, sorunun geçici çözümünü paylaştım makale olarak. Oraya bakabilirsiniz.

Çözüm
Armoury crate installer uygulamasını asus drivers bölümünden indirin ordan kurulumu yapın 4.0 küsürlü bir versiyon kuruyor progrmaı açtığınızda içerisinde güncelleme isticek 5.0.10'a güncellemeyin bırakın öyle kalsın.
elimde rog strix g513IC var, sürücülere baktığımda armoury crate diye bir şey yok. Asus system control interface dediği şey armory crate mi? Görseldekilerden hangisi armory crate için? Tam olarak neyi indirmem gerekli? Aynı zamanda cihazım win11, win11 sürücülerinde armory yok ama win10 sürücülerine bakınca armoury 3.1.1.2 var. Bunu mu indirmeliyim?

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20211214-205737_Chrome.jpg
    SmartSelect_20211214-205737_Chrome.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
elimde rog strix g513IC var, sürücülere baktığımda armoury crate diye bir şey yok. Asus system control interface dediği şey armory crate mi? Görseldekilerden hangisi armory crate için? Tam olarak neyi indirmem gerekli? Aynı zamanda cihazım win11, win11 sürücülerinde armory yok ama win10 sürücülerine bakınca armoury 3.1.1.2 var. Bunu mu indirmeliyim?

Bak burda TLP geçici çözümü sunmuş böyle de deneyebilirsin. Asus sitesinde bilgisayar modelinizi girdiğinizde sürücüler kısmında windows 11'i seçtiğinizde Software and Utility kısmından Armoury Crate & Aura Creator Installer'ı bulabilirsiniz.

Bak burada tlp geçici çözümü sunmuş böyle deneyebilirsin. ASUS sitesinde bilgisayar modelinizi girdiğinizde sürücüler kısmında Windows 11'i seçtiğinizde software and Utility kısmından Armoury Crate & Aura Creator ınstaller'ı bulabilirsiniz.

Gönderdiğim görselde de olduğu gibi Windows 11 için Armoury installer yok ve bilgisayarı kullandığım bazı yerler yüzünden İngilizce yapamıyorum. (global siteda bulunmuyor ama turkey site olarak bakınca installerı buldum. Yardım için teşekkürler. Sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı