Armoury Crate sıvı soğutmayı görmüyor

GosawK

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Armoury Crate programında TUF B450M Pro Gaming anakartımı ve 3070 Ti ROG STRIX ekran kartımın RGB'lerini kontrol edebiliyorum yeni bir sıvı soğutucu taktım 240 mm (model: T Force GD240e)
Lakin bu Armoury Crate programında gözükmüyor Aura Sync uyumlu olmasına rağmen. Bu sorun nasıl düzeltilebilir acaba yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Armoury Crate'den ciddi manada çok çekmiş biri olarak çözüm olarak işinize yarar mı bilmiyorum fakat:
Şuradan işletim sisteminizi seçerek Armoury Crate Uninstall Tool indirerek programı kaldırın.
Sonrasında sistem dilinizi ingilizce yaparak programı tekrar yükleyip sorunun çözülüp çözülmediğini iletebilir misiniz?

Armoury Crate'den ciddi manada çok çekmiş biri olarak çözüm olarak işinize yarar mı bilmiyorum fakat:
Şuradan işletim sisteminizi seçerek Armoury Crate Uninstall Tool indirerek programı kaldırın.
Sonrasında sistem dilinizi ingilizce yaparak programı tekrar yükleyip sorunun çözülüp çözülmediğini iletebilir misiniz?
Tamamdır şuan için müsait değilim akşam deneyeceğim ve denediğim zaman sizi bilgilendireceğim teşekkür ediyorum umarım işe yarar.

Tamamdır dostum bekliyorum.
Ayrıca bu işlem sorununuzu çözmez ise tekrardan Uninstall Tool ile kaldırıp, bu linkte bulunan Armoury Crate Full Installation Package ve Armoury Crate Lite Log Tool programlarını indirip dener misiniz?
Armoury Crate Full Installation Package programı manuel olarak sisteminizde bulunan parçaları seçmenizi sağlıyor.
Unutmayın sistem dili ingilizce olmak zorunda.

Tamamdır dostum bekliyorum.
Ayrıca bu işlem sorununuzu çözmez ise tekrardan Uninstall Tool ile kaldırıp, bu linkte bulunan Armoury Crate Full Installation Package ve Armoury Crate Lite Log Tool programlarını indirip dener misiniz?
Armoury Crate Full Installation Package programı manuel olarak sisteminizde bulunan parçaları seçmenizi sağlıyor.
Unutmayın sistem dili ingilizce olmak zorunda.
Tamamdır olmazda bunu da deneyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum yardımlarınız için akşam cevap vereceğim

İki yöntemi de denedim ama ikisinde de olmadı yani her şekilde armoury crate de anakartımı da ekran kartımı da algılıyor ama sıvı soğutucuyu algılamıyor anlayamadım şimdi sıvı soğutucunun kendi bir uygulaması var mı diye araştırıyorum ona bakacağım ama bunun dışında her parçayı tek bir uygulama üzerinden sıkıntısız ayarlayabileceğim 3.taraf bi uygulama var onu da kullanabilirim (önerebileceğiniz varsa en azından) çünkü armoury crate üzerinden olmayacak gibi sanki

Merhaba,
Daha önceden ramlerin RGB si ile sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı. O zaman konu ile ilgili biraz araştırma yapmıştım. AC ile ilgili sıkıntı yaşayanalar genelde bu şekilde çözüm bulmuşlar:
  1. AC'yi Removal Tool ile kaldırıp yeniden yüklemek.
  2. AC'nin içerisinden ana kart başlığındaki adreslenebilir başlıklar tabında yeniden tara butonunu kullanmak.
  3. Servisler kısmından LightingService i durdurup tekrar başlatmak.

Merhaba
O adımları da denedim ama bir türlü olmadı daha da fazla zorlamak istemiyorum pes ediyorum :)
En azından ekran kartı ve anakartı algılıyor diyerek kendimi teselli edeceğim yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum.

Asus Rog Ryuo III 360mm ARGB Cpu Cooler sıvı soğutmam var aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözemedim. Paran var derdin var arkadaş, yeni teknoloji olmaları beraberinde bir ton sıkıntı. Çözebilen varsa yazar mısınız bende uğraşacam çözersem yazarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı