Arog STRIX G15 cihazın içini açmak garantiyi bozar mı?

Yoğun uğraşlar sonucu cihazın içini açtım ama m2 slotunu koruyan vidayı açamadım. Şimdi de ne yapıcam bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 20211106_215632.jpg
    20211106_215632.jpg
    186,2 KB · Görüntüleme: 105
Yoğun uğraşlar sonucu cihazın içini açtım ama m2 slotunu koruyan vidayı açamadım. Şimdi de ne yapıcam bilmiyorum.
O vidayı açmana gerek yok ki. (M.2 değişeceksen) Ve ayrıca cihaza zarar vermişsin (vida yalama olmuş). Garanti dışı kalmış olabilir.

O vidayı açmana gerek yok ki. (M.2 değişeceksen) Ve ayrıca cihaza zarar vermişsin (vida yalama olmuş). Garanti dışı kalmış olabilir.
O vidayı gevşetip m2'yi takınca sıkmak gerekiyor. Evet öyle oldu biraz, 4 ayrı ince tornavidayla denedim çıkmayınca sinirlendim. Zor açmıştım cihazı tek vida yüzünden gitti tüm plan. Acaba benzer bi vida ile değiştirsem garantide anlarlar mı. 😁 Bilgisayarcıda çalışan arkadaşıma açtırmayı deniycem. Baştan ona gidecektim aslında ama kendim halletmek istedim, keşke öyle yapsaymışım.
Durum güncellemesi. Arkadaşımın çalıştığı bilgisayarcıda hallettik. Yeni vida ile değiştik. Garanti artık ne der bilmiyorum. Eğer kendi takmayı düşünene varsa narin davransın ve eğer elinde yeterli ekipman yoksa zorlamasın derim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı