Arthur Morgan çizimi

Tugra Aydemir

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum pek yeri değil ama yanıtlarınızı merak ediyorum, bir Arthur Morgan resmi yaptım. Fakat pek iyi olmadı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-12-23 saat 16.13.29_06139fac.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-12-23 saat 16.13.29_06139fac.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 248
Biliyorum pek yeri değil ama yanıtlarınızı merak ediyorum, bir Arthur Morgan resmi yaptım. Fakat pek iyi olmadı.

Yüz detayları vs gayet güzel aslında. Göz çevresi resmin geneline bakınca güzel durmuş. Kaşlar eşit değil. Dudak çizgi film karakteri dudağına benzemiş. Resmin gerçekçi çizilmeye çalışılıp dudağı öyle çizmek ve sakal bıyık yönünde sanki bitiş yerlerinde biz çizgi bir sınır varmış gibi çizmek pek yakışmamış. Hemde çok koyulamış sakallar eve bıyıklar biraz daha tel tel çizmeye çalış. Burun hele berbat deninecek düzeyde çok dik iniyor ve burun delikleri bize bakıp adeta sohbet ediyor. Ayrıca burun hatları saçtan geliyor. Burun ve ağız arası da çok uzak olmuş. Ondan saçma duruyorburundan ağıza ulaşan kırışıklık ise çok belirgin olumş. Onu biraz daha soluk yapman lazım ama karalaam sakın ince bir çizgi olmalı ayrıca kesik kesik çizmelişin şunun gibi: __ _ _ umarum anlamışsındır. Ancak geliştirilebilir. Tahminimce ilk resimlerinden ama direk böyle bir karaktere ve gerçekçi çizime başlamak kötü olmuş. Biraz daha cartoon takıl ondan sonra yavaş yavaş geçersin böyle çizimlere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı