Artık bu işin suyu çıktı! Tuvalet kağıdı için reklam izleme dönemi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
2-24.webp

Çin’de bazı kamusal tuvaletlerde test edilmeye başlanan yeni sistem, tuvalet kağıdı almak için reklam izlemeyi zorunlu hale getiriyor. Duvara monte edilen özel makinelerden kağıt almak isteyen kullanıcılar önce bir QR kod okutup cep telefonları aracılığıyla kısa bir video reklam izlemek zorunda kalıyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra cihaz sınırlı miktarda kağıt veriyor.Çin’de tepki çeken uygulama: Tuvalette […]

Devamı: Artık bu işin suyu çıktı! Tuvalet kağıdı için reklam izleme dönemi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

On yıl sonra mutfaktaki aspiratörümün üzerinde bile reklam göreceğim diye düşünüyorum.

Bir yerde de Samsung'un buzdolabı ekranlarında reklam oynatacağını okumuştum. Şirketler nereden para kazanacağını şaşırdı.
Cep telefonu/bilgisayar sistemlerinin IoT bağlanmasını "ay eve gelmeden klima açabiliciiim... ayy dolapta ne eksiktii... ayyy cibilop lolipipooo..." IQ'suna satınca olan herkese oluyor, otomobillerdekileri hayal et - hava yastıkları açılma durumunda "günlük reklam geçme hakkınızı doldurdunuuuz..."

Ahahah bayılıyorum insanlığın çoğunu oluşturan insanların kendilerini yok etmesine de arada kaynamak tatsız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı