swezyyy
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşım yok.Human: Fall Flat çerezlik bir de arkadışınla oyna böyle olacaksın;
Olgunluğa hoşgeldin.
Dediklerinizin yarısını oynadım gerisi pek sarmadı hocam.Hangi oyun olursa olsun botlarla giriyorum.Çünkü diğer insanlarla oynayacak kadar yetenekli değilim.Masaüstünde gördüğüm Online ağırlıklı ve aşırı rekabetçi oyunlar. Çoğu önce aşırı oynama isteği daha sonra ağır bıkkınlık yaratıyor. Tavsiyem hikayeli kafa dağıtacağın mümkünse hafif de korkacağın oyunlar a yönel. Örneğin Resident Evil 3 ile başla hem hafif gerer adrenalinden keyif alırsın hem aksiyon sekansları yeterli sonra TLOU / unchardet / metro /star wars Jedi fallen order/mgs 5 gibi açık dünyası az ya da hiç barındırmayan, oyna kaldır ve ağır akan, internet bağlantısından arındırılmış oyunlar oyna.
Ben bir oyunu düz, sunulduğu haliyle oynamayı sevmem. Mesela GTA: San Andreas var. Samp veya MTA oynuyor musunuz? Yıllardır rol yapıyorum. Dört binden fazla saatim vardır. Veya oynadığınız oyunlar için modifikasyon arayışlarına giriyor musunuz? Kendinizi geliştirmeye çalışıyor musunuz? Darkest hour oynadığınızı gördüm. Hearts of Iron IV de oynayabilirsiniz.
Yok hocam samp oynamıyorum. HOI4 oynuyorum fakat başlangıç için güçlü bir ülke seçmek istiyorum hangi ülkeyi seçmeliyim?