Artık marka ön yargılarımızı kıralım!

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar artık bu marka ön yargımızı kırmamız gerek. Şimdi diyeceksiniz Rampage çok kalitesiz, evet kalitesiz ama her ürünü değil dostlarım. Trust GXT 450 blizz aldım ve çok iyi bassları var, mikrofonu çok iyi, rahatlığı çok iyi ama malzemesi çok iyi değil. Açıkçası bu tarz ürünler F/P yani gidip 400 TL'lik ürünle 200 TL'liği bir tutamazsınız. Şimdi PSU ve kasa olarak bu tarz markalara fazla lafım yok çünkü vakaları biliyorum. Ekipman olarak yani kulaklık, klavye ve mouse tarzı çevre birimlerinde cidden F/P olup güzel ürünleri var. Artık ben bu ön yargıyı kırdım dostlarım. Lütfen siz de bu ön yargınızı kırın. Kullanmadan çöp demeyin bende diyorum fakat pişman oldum.

Ne söylerseniz söyleyin, Turbox, İzoly alınmaz. Ama Trust'ı ben de seviyorum. Mesela Trust GXT 354 kulaklığından almıştım ve 2 kez teknik servise gitti, hepsinde yenisi verildi ve şu an sorunsuzca kullanıyorum. Her ne kadar bazen sorunlu olabilse de teknik servisleri gayet dürüst. Hatalarını kabul ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trust'u Rampage ile karşılaştırmanız veya bir tutmanız yanlış, F/P ürünler çıkaran bir marka o. Ama Rampage ürünlere karşı tutumum belli benim.
Rampage Ultimate mesela çok iyi bir ürün. Hala ön yargınız var.
Ne söylerseniz söyleyin, Turbox, İzoly alınmaz. Ama Trust'ı ben de seviyorum. Mesela Trust GXT 354 kulaklığından almıştım ve 2 kez teknik servise gitti, hepsinde yenisi verildi ve şuan sorunsuzca kullanıyorum. Her ne kadar bazen sorunlu olabilse de teknik servisleri gayet dürüst. Hatalarını kabul ediyorlar.
Hocam dandik olan ürünlere lafım yok. Rampage PSU lafım yok, Turbox lafım yok, Izoly lafım yok.

Rampage Ultimate mesela çok iyi bir ürün. Hala ön yargınız var.
Evet, bazen Rampage harika ürünler çıkartabiliyor. Ama genellikle Rampage'i ucuz ürünler için tercih ettikleri için, ürünün fiyatına bakmaksızın, markayı gömebiliyorlar. Rampage'in de kaliteli ürünleri var, artık anlasanız mı acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı