Artık oyun oynamaktan zevk almıyorum

utku0707

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Artık eskisi gibi oyun oynayasım gelmiyor. Eskiden 4 saat oynarken şimdi 1.30 saat zor oynuyorum. Geri kalan zamanım boş Instagram'a bakarak geçiyor. Bende aohbet etmek için konu açayım dedim. Siz kaç saat oynuyorsunuz? Oyun oynamaktan başka kodlama hariç ne yapabilirim? Daha fazla oynamak için ne yapmalıyım?

Merhabalar. Artık eskisi gibi oyun oynayasım gelmiyor. Eskiden 4 saat oynarken şimdi 1.30 saat zor oynuyorum. Geri kalan zamanım boş Instagram'a bakarak geçiyor. Bende aohbet etmek için konu açayım dedim. Siz kaç saat oynuyorsunuz? Oyun oynamaktan başka kodlama hariç ne yapabilirim? Daha fazla oynamak için ne yapmalıyım?
Büyüyorsundur :)

Oyun videoları izleyebilirsin. Kendine göre dizi bulabilirsin. Hangi tür oyunları seviyorsun?

Sandbox eve simülasyon.
Oyundan bir süre uzak kalın, ardından eski oyun sürelerinize dönersiniz.
Kendimden bahsedecek olursam, iş dışında kalan vaktimi aileme ayırıyorum ve haliyle eskisi gibi oyun oynamaya vaktim kalmıyor. Kısaca, sizin yerinizde olmak isterdim, keyfinize bakın; en büyük derdiniz bu olur umarım.

Denedim 1 hafta boyunca ama olmuyor.
He tamam ben de bayağı uğraşıyorsunuz sandım. Oyun oynamak zorunda değilsiniz bu arada. Kendinizi zorlamayın bence. Dizi ya da anime gibi şeylere bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Sandbox eve simülasyon.

Youtubers Life 2, Mad Games Tycoon 2, Cities Skylines, RDR 2, WorldBox, House Flipper, Prison Architect, Streamer Life Simulator, Dear's Life, Democracy 4, ETS 2, The Forest, Police Simulator, Two point hospital. Hocam benim de severek oynadığım oyunlar. Bazıları simulasyon değil ama zevkinize uyabileceklerini ekledim RDR2 gibi. Ha eğer bunlarda sıkıyor diyorsanız oyun oynamaya ara verebilirsiniz.

Youtubers Life 2, mad Games tycoon 2, Cities Skylines, RDR 2, worldbox, House Flipper, prison architect, streamer Life Simulator, dear's Life, democracy 4, ETS 2, The Forest, police Simulator, two point hospital. Hocam benim de severek oynadığım oyunlar. Bazıları simulasyon değil ama zevkinize uyabileceklerini ekledim RDR2 gibi. Ha eğer bunlarda sıkıyor diyorsanız oyun oynamaya ara verebilirsiniz.

RDR 2 oynuyorum ama Online bayılıyorum fakat bounty hunter hariç.
Abi ben daha GTA SA'yı oynayamıyom bilgisayar Windows'u zor kaldırıyor sen ne diyorsun.

Ben ne diyorum kaldırsaydı bir süre sonra sende sıkılırdın diyorum.

RDR 2 oynuyorum ama Online bayılıyorum fakat bounty hunter hariç.

Hikayesini denemediyseniz deneminizi tavsiye ederim. Yan görevleri, ana hikayesi çok iyi. Online'da gezmek çok güzel değil açık dünyasında hiçbir şey olmuyor ama offline modda her şey olabiliyor. Chivalry 2'de önerebilirim kaos, kan, vahşet seviyorsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı