Artık parayı yönetmelisiniz

Millete öğüt vermiyorum, motivasyonlarını arttırıyorum.

Kendin diyorsun kazandığın para ile ancak geçinebiliyorsunuz ve aynı zamanda da diyorsunuz ki bu parayla girişimci olun.

Bu motivasyon değil hele bir kitap okuyup burada böyle şeyler yazmak ise hiç değil.

Sen yaptığın işte iyi olduğu sürece her türlü iyi para kazanırsın zengin olmaya gerek yok girişimci olmaya gerek yok. Lüks içinde yaşamak, çok fazla para kazanmak hayat kalitenin iyi olduğu anlamına gelmez fabrikada çalışan bir insan bile hayatını oldukça kaliteli bir hale getirip yaşayabilir gezebilir tozabilir.

Bazı "loser"'ların başaramayıp burda başarmaya çalışanlara laf atmaları çok komiğime gidiyor. En iyisi ise genel bir algıları olması.
Genel algı moruk hepiniz aynısınız ben farklı ve aydınım 🤙

Millete öğüt vermiyorum, motivasyonlarını arttırıyorum.
Normalde sadece dalga geçerdim ama hadi sana bir tavsiye vereyim. Başarı dediğin şey motivasyonla gelmez, düzenli çalışmayla gelir. Anlık gelen motivasyonla anca 1 ay çalışır sonra işleri salarsın. Düzenli çalışmayı öğrenirsen işin içine duygu katmadan makine gibi çalışırsın. Benim büyük küçük başarısız girişimlerim oldu ama işin içine duygu katmadığım için hala makine gibi devam ediyorum. Andrew Tate izleyip gaza gelmeyin, içinizdeki ateşi çok harlamadan güzel bir çalışma düzeni oturtturun :)

Şunu da ekleyeyim, başarısızlık girişimlerin doğasında var. 10 Girişimden 9'u ölmeye mahkumdur, o yüzden motivasyona falan güvenmeyin. Motivasyonla çalışan adam ilk başarısızlığında her şeyi salar.

Konunun başlığını görünce ilgimi çekmişti bakayım dedim içeriğine biraz giriş yapıp okumaya devam ettim ama etmez olaydım 😑

Daha fazla dalga geçip karşı çıkacaksanız yazmayın, gereksiz. Sadece hayalleri olan insanların peşinden gitmesini söylüyorum. Size göre zengin olmak imkansızdır, herkes zengin olamaz. Peki herkes fakir olabilir mi? Biz insanların kendi hayallerimizin peşinden gitmeyeceksek ne anlamı var ki? Ben milyonlar yapıyorum demiyorum, millete öğüt de vermiyorum. Fakat zengin iş adamlarının çoğu ilk başta fakir, başarısız ve deneyimsizdi. Ben 19 yaşındayım ve daha ileride yapacağım çok işler var. En azından bu konuda benim gibi olanları motive etmeye çalışıyorum. Moderator konuyu kilitlerse sevinirim, bundan sonra gelecek mesajlar dalga geçme taraflı oluyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı