Artık sabretmek istemiyorum

Kenarda 80 TL duruyor. Bir iki tane kitap alabiliyorum . Vallahi hocam alabildigimce alacağım gibi, dönüşü yok.
Maddi durumunuz belki iyi değildir ve geçiştirmeye çalışıyor olabilirler. Bunu da düşün.
Hocam açıkçası aileme aşırı yük olmamaya calisiyorum zaten. Fakat ben de bir insanım ve eğlenmeye, vakit geçirmeye ihtiyacım var.

Bir ara 2. el kitaplar almıştım, fakat onlar da yukarıda bahsettiğim gibi elimde kalıyor.

Dostum nasıl elinde kalıyor? Olmazsa bak ne yap biliyor musun: Elindeki tüm kitapları topla ve bir sahafa git. Onu paraya çevir. Nasıl olsa okudun, bir daha okuyacağını sanmam. Gelen parayla da internetten ucuz kitaplar bulabilirsin. Şahsen ben böyle yapıyorum. Haftaya Cumartesi günü tekrardan bayağı kitap götüreceğim.

Ben canım sıkıldığı vakitlerde şiir veya hikaye yazıyorum, var olan bir şeyi okumak yerine kendim var ediyorum. Sen de bu tarz aktiviteler yapıp kendini deneyebilirsin.

Hocam evdeki kitaplarım ile ilgili planlarım var. Uzun bir süre biriktirip çocuklarıma miras olarak bırakmayı düşünüyorum, o zamana kadar hayli kitap okurum sanırsam. Çocuklarımın da kitap okumasını, bilgilenmesini istiyorum. Okullara bagisliyordum eskiden fakat artık yapmayacağım.
Ben canım sıkıldığı vakitlerde şiir veya hikaye yazıyorum, var olan bir şeyi okumak yerine kendim var ediyorum. Sen de bu tarz aktiviteler yapıp kendini deneyebilirsin.
Şiir yazmayı çok denedim lakin içimden gelmiyor yazmak. Onun dışında hikaye yazmayı deneyebilirim tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Özellikle Sherlock serisini okuduysanız hikaye yazma özelliğiniz otomatik olarak açılıyor

Buna karışamam. 3. alıntı yaptığım yerde cevabını vereceğim.
Para biriktirip kendi emeğini yemek gibisi yok. Ama...
Gelelim buraya... Dereyi görmeden paçaları sıvıyorsun. Madem kitap alamıyorsun ve neden okullara kitap bağışlıyorsun? 1. alıntı yaptığım yeri gör bir de.

Gelelim buraya... Dereyi görmeden paçaları sıvıyorsun. Madem kitap alamıyorsun ve neden okullara kitap bağışlıyorsun? 1. alıntı yaptığım yeri gör bir de.

İlkokula giderken bagisliyordum, o zamanlar alabiliyordum istediğim kitapları. Şimdi lisedeyim...

Hocam Merhaba, Kaçıncı Sınıfsınız size belki yardımım dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…