Artık sabretmek istemiyorum

Ben piyasada satılmayan sadece kurumlara verilen VIP yayınlarını gardrops üzerinden almıştım. Bir sıkıntı olmadı 😀. Kitaplar gerçekten aşırı pahalandı son birkaç ayda. Bugün yüklü bir miktar ile kitap siparişi verdim. Şubat ayında X2 hâle gelecektir diye düşünüyorum bir şekilde almaya bak.

Kenarda 80 TL duruyor. Bir iki tane kitap alabiliyorum 🤩. Vallahi hocam alabildigimce alacağım gibi, dönüşü yok.
Maddi durumunuz belki iyi değildir ve geçiştirmeye çalışıyor olabilirler. Bunu da düşün.
Hocam açıkçası aileme aşırı yük olmamaya calisiyorum zaten. Fakat ben de bir insanım ve eğlenmeye, vakit geçirmeye ihtiyacım var.
 
Bir ara 2. el kitaplar almıştım, fakat onlar da yukarıda bahsettiğim gibi elimde kalıyor.

Dostum nasıl elinde kalıyor? Olmazsa bak ne yap biliyor musun: Elindeki tüm kitapları topla ve bir sahafa git. Onu paraya çevir. Nasıl olsa okudun, bir daha okuyacağını sanmam. Gelen parayla da internetten ucuz kitaplar bulabilirsin. Şahsen ben böyle yapıyorum. Haftaya Cumartesi günü tekrardan bayağı kitap götüreceğim.
 
Dostum nasıl elinde kalıyor? Olmazsa bak ne yap biliyor musun: Elindeki tüm kitapları topla ve bir sahafa git. Onu paraya çevir. Nasıl olsa okudun, bir daha okuyacağını sanmam. Gelen parayla da internetten ucuz kitaplar bulabilirsin. Şahsen ben böyle yapıyorum. Haftaya cumartesi günü tekrardan bayağı kitap götüreceğim.

Hocam evdeki kitaplarım ile ilgili planlarım var. Uzun bir süre biriktirip çocuklarıma miras olarak bırakmayı düşünüyorum, o zamana kadar hayli kitap okurum sanırsam. Çocuklarımın da kitap okumasını, bilgilenmesini istiyorum. Okullara bagisliyordum eskiden fakat artık yapmayacağım.
Ben canım sıkıldığı vakitlerde şiir veya hikaye yazıyorum, var olan bir şeyi okumak yerine kendim var ediyorum. Sen de bu tarz aktiviteler yapıp kendini deneyebilirsin.
Şiir yazmayı çok denedim lakin içimden gelmiyor yazmak. Onun dışında hikaye yazmayı deneyebilirim tavsiyeniz için teşekkür ederim.
 
Hocam evdeki kitaplarım ile ilgili planlarım var. Uzun bir süre biriktirip çocuklarıma miras olarak bırakmayı düşünüyorum, o zamana kadar hayli kitap okurum sanırsam. Çocuklarımın da kitap okumasını, bilgilenmesini istiyorum. Okullara bagisliyordum eskiden fakat artık yapmayacağım.

Şiir yazmayı çok denedim lakin içimden gelmiyor yazmak. Onun dışında hikaye yazmayı deneyebilirim tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Özellikle Sherlock serisini okuduysanız hikaye yazma özelliğiniz otomatik olarak açılıyor :)
 
Kitap almak istiyorum, almak istediğim kitap 70 Türk lirası, seri halinde olduğu için de epey pahalı bir hale geliyor. Aileme anlatıyorum olayı "ne yapalım, alamayiz. Evdeki kitapları tekrar oku." diyorlar. Evimdeki kitapların hepsini ezbere biliyorum artık neredeyse.
Buna karışamam. 3. alıntı yaptığım yerde cevabını vereceğim.
Para biriktirip almaya çalışıyorum. Haftaligim ucu ucuna yetiyor ihtiyaçlarım için. Haftaligimin artmasını istiyorum, veremeyiz diyorlar. Kafayı yemek üzereyim artık. İsteklerimi alamıyorum, ihtiyaçlarımı zorla gideriyorum. Dışarı çıkamıyorum, eglenemiyorum.
Para biriktirip kendi emeğini yemek gibisi yok. Ama...
Uzun bir süre biriktirip çocuklarıma miras olarak bırakmayı düşünüyorum, o zamana kadar hayli kitap okurum sanırsam. Çocuklarımın da kitap okumasını, bilgilenmesini istiyorum. Okullara bagisliyordum eskiden fakat artık yapmayacağım.
Gelelim buraya... Dereyi görmeden paçaları sıvıyorsun. Madem kitap alamıyorsun ve neden okullara kitap bağışlıyorsun? 1. alıntı yaptığım yeri gör bir de.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı