Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2023 #111 Cranxiel dedi: Şu yorumun alnı olsa da öpsem. Nefret ile siyaset yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Siz hiçbir İç Anadolu çomarıyla tartışmamış ve tanışmamışsınız. Ondan bu "hümanist" takılmanız. Saygılar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2023
Cranxiel dedi: Şu yorumun alnı olsa da öpsem. Nefret ile siyaset yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Siz hiçbir İç Anadolu çomarıyla tartışmamış ve tanışmamışsınız. Ondan bu "hümanist" takılmanız. Saygılar.
Cranxiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 515 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #112 Awhlind dedi: Siz hiçbir İç Anadolu çomarıyla tartışmamış ve tanışmamışsınız. Ondan bu "hümanist" takılmanız. Saygılar. Genişletmek için tıkla... "Nefret ile siyaset yapılmaz" Yaparsanız sonucu böyle olur.
Awhlind dedi: Siz hiçbir İç Anadolu çomarıyla tartışmamış ve tanışmamışsınız. Ondan bu "hümanist" takılmanız. Saygılar. Genişletmek için tıkla... "Nefret ile siyaset yapılmaz" Yaparsanız sonucu böyle olur.
nowtv Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Yer Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #113 11Pro dedi: Bıktım artık. Bu seçim her şeyi değiştirecek her şey çok güzel olacak sanıyordum cahil halkımız yine ümidimizi bitirdi. Ben 13'üm daha lan 13 ya küçücük çocuğun hayallerini yok ettiler. Yazıklar olsun tüm halkımıza. Genişletmek için tıkla... Umudunuzu asla yitirmeyin.
11Pro dedi: Bıktım artık. Bu seçim her şeyi değiştirecek her şey çok güzel olacak sanıyordum cahil halkımız yine ümidimizi bitirdi. Ben 13'üm daha lan 13 ya küçücük çocuğun hayallerini yok ettiler. Yazıklar olsun tüm halkımıza. Genişletmek için tıkla... Umudunuzu asla yitirmeyin.