Artık tüm ümidimi yitirdim

Bitti hocam neyi yüksek tutalım. Adam ilk turda neredeyse %50 oy almış, ucu ucuna 2. tura kaldı seçim. Sinanı seçen kesim tekrar seçime gittiğinde %1'i bile erdoğana atsa bitti bu iş. Üzülürüm de sayılara üzülürüm. 60 milyon insan oy kullanmış, 1 milyon oy geçersiz sayılmış, Türkiye'de resmi açıklamalara göre bile 84 milyon insan var(ki hepimiz 100M'e yaklaştığını biliyoruz mülteciler sağ olsun) nerede bu kalan 24 milyon insan? Gerçekten amip olarak mı yaşıyorlar hiç mi bir düşünceleri yok? Deprem bölgesinin hala başına gelenlerden ders almayanları saymıyorum bile, onlara her şey müstahak bu dakikadan sonra.
18 yaş altı kesimdir o 20 milyon.

Kılıçdaroğlu gelseydi cidden düzelteceğini mi düşünüyordunuz şu anki olumsuz durumları? Hiç kimse kusura bakmasın o adamdan hiç bir şey olmaz. Ülkemizi geriye götürmekten başka bir şey yapamaz. He bir de 2. Turda KK alabilir diye kendinizi de başkalarını da boşuna umutlandırmayın bence. 5 yaşındaki çocuk bile anlar Erdoğan’ın kazanacağını. 49,5 oy almış adam, Sinan Oğan Millet İttifakına geçse bile alamaz KK. Çünkü Oğana verenlerin hepsi Oğan’ın dediğini yapmaz o kadar bağlı değiller çünkü. %1’i bile Erdoğan’a verse kazanıyor Erdoğan. Ki Oğan’ın HDP’den dolayı Millet İttifakını destekleyeceğini hiç sanmasam da, vaatlerle beraber kararını da değiştirebilir. Eğer öyle olursa Oğan’ın da ne olduğu belli olur. HDP’ye terorist diyorsan ve gidip onun desteklediğini desteklersen vatanını satmış olursun. Oylarının çoğusu AKP’ye gider bence Erdoğan %53 gibi bir oranla kazanır ikinci turda.

Bu nasıl kafa Allah'ım. Ne kötü insanlar var. Sizinle aynı görüşte değil diye insanların ölmesini isteyecek kadar alçalabiliyosunuz. Doğuda ne kadar terörist varsa oyunu KK ya attı. Adam hala HÜDA-PAR ülkeyi 2028'e kadar yer bitirir diyor. İnce ye o kadar baskı yapıldı ilk turda bitircez dendi. Her ankette öndeyiz dendi. Ne oldu? Sonuç ne? Milletin duygularıyla alay ettiler. 6 parti birleşti yuzde 10'luk terörist tabanından da oy alındı gelinen noktaya bak, 45'i gecemedi. Siz gidin hala depremzedelerin ölmesini isteyin. Ortada hükümetin bir başarısı yok, yıllardır kuru laf yapan muhalefetin rezilliği var. Bu kafayla bu adamlar dahs çok iktidar olur. Sizin gibi kafalarda suçu saçma sapan sebeplere bağlar.
Şu yorumun alnı olsa da öpsem. Nefret ile siyaset yapılmaz.

Bu topraklar için dert çekmeye değmez. Vatansever ol, milliyetçi değil. Milletimiz vatanı düşünmez çünkü. Vatanı düşünmeyeni sen de düşünme.
Muhtemelen yaşın sebebiyle bu ülkeyi değiştirebileceğini düşünüyordun. Bugün bile biraz olsun umudun var ve yarın da muhtemelen olacak. Umudunu kalbine göm ve kendini kurtarmaya bak. Daha güzel topraklarda yaşamaya layıksın, kendini bu çorak arazide heba etme.

Şu yorumun alnı olsa da öpsem. Nefret ile siyaset yapılmaz.

Yani forumda okudukça sinir krizi geçirdim. Normalde bu tür tartışmalara girmeyi sevmem. Ama yazdıkları şeyleri düşünmek için beyni iptal etmek gerek. Hayır bir de kimsede karşı çıkmamış arkadaş. Aksine like lıyolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani forumda okudukça sinir krizi geçirdim. Normalde bu tür tartışmalara girmeyi sevmem. Ama yazdıkları şeyleri düşünmek için beyni iptal etmek gerek. Hayır bir de kimsede karşı çıkmamış arkadaş. Aksine like lıyolar.
Karşı çıkılacak bir şey değil çünkü. Doğruya doğru.

Karşı çıkılacak bir şey değil çünkü. Doğruya doğru.

İktidar eleştirisinden bahsetmiyorum dostum. Depremzedelerin ölmesini istemekten, 20 yıldır adamakıllı muhalefet yapılamamasını, halkın aptallığıyla açıklamaktan KK gibi bir adamın gelmesiyle her şeyin güzel olacağını sanmaktan bla bla bla daha çok şey yazılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl kafa Allah'ım. Ne kötü insanlar var. Sizinle aynı görüşte değil diye insanların ölmesini isteyecek kadar alçalabiliyosunuz. Doğuda ne kadar terörist varsa oyunu KK ya attı. Adam hala HÜDA-PAR ülkeyi 2028'e kadar yer bitirir diyor. İnce ye o kadar baskı yapıldı ilk turda bitircez dendi. Her ankette öndeyiz dendi. Ne oldu? Sonuç ne? Milletin duygularıyla alay ettiler. 6 parti birleşti yuzde 10'luk terörist tabanından da oy alındı gelinen noktaya bak, 45'i gecemedi. Siz gidin hala depremzedelerin ölmesini isteyin. Ortada hükümetin bir başarısı yok, yıllardır kuru laf yapan muhalefetin rezilliği var. Bu kafayla bu adamlar dahs çok iktidar olur. Sizin gibi kafalarda suçu saçma sapan sebeplere bağlar.

Aynı görüşte değil bir yana hayatları kötü etkileyen geleceği tehlikeye atan bir görüşü destekleyen insanlara diyor olabilir, tabii dediği şeyi demiyorum.

Her şeyn daha güzel olacağı tanısına nereden varıyorsun anlamadım. KK daha hiç ülke başına geçmedi, o yüzden tavrını bilemeyiz. Ki bence daha iyi olmak bir yana dursun ülkede terör olayları çıkacak. Ülke daha ne kadar batacak diyorsan da ileride (başkan olursa) göreceksin.

Erdoğan'ın ülkeyi götürdüğü yere ve şu an yaptıklarına bakılınca kaybedecek bir şeyimiz yok gibi geliyor, bu yüzden bana sorarsan. Bu mülteciler ve kaçaklar yüzünden ileride ki Türk popülasyonunun durumu, ekonominin gidişi, halkın can güvenliği, adalet/hukuk durumu, halkın refahı vesaire ve Türkiye diyebileceğimiz bir Türkiye kalıcak mı ortada(Tabii sizin aklınızdaki Türkiye şeyine göre değişebilir gibi bu söz.)..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı