huckmen444
Megapat
- Makaleler
- 1
Win11 ilk çıktığından beri kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
DDR5 kullanmadığınız zaman hangi sorunlar çıkıyor, DDR5 kullandığınızda hangi sorunlar çıkmıyor söyler misiniz? Yada DDR5 bilgisini nereden uydurdunuz?DDR5 kullanmıyorsanız geçilmemeli. Hâlâ bir sürü sorun çıkıyor.
DDR5'te zorunlu gibi bir şey. Bu arada Windows 11 hâlâ optimize değil ve sorunlu. Her ay Technopat'a bir sorun düşüyor neredeyse. SSD hızı, işlemci sorunları cart curt çıkıyor sürekli bir şey. Tabii ki düzeltiliyor bir süre sonra ama neden uğraşasınız ki? Ben şahsen hiç Windows 11 kurmadım bile. Kendi kişisel deneyimimi falan aktardığım yok. Kişisel deneyimle öneri yapacak da değilim. Asıl "ben çıktığından beri kullanıyorum, çok iyi" diyenlerin mesajıyla iş yapmamalısınız. Windows 10'un desteği kesilmediği sürece Windows 11'e geçmek sadece fantezi.DDR5 kullanmadığınız zaman hangi sorunlar çıkıyor, DDR5 kullandığınızda hangi sorunlar çıkmıyor söyler misiniz? Yada DDR5 bilgisini nereden uydurdunuz?
Geçenlerde kız kardeşimin laptopuna format atmam gerekti. Bana arkadaşımınki gibi olsun dedi. Arkadaşının bilgisayarını tarif etmesinden Windows 11'i kastettiğini anladım ve Windows 11'i kurdum. Formatta sonra biraz kullandım ve fena değil gibi geldi. İlk çıktığında çok ağır olumsuz incelemelerden dolayı denememiştim bile. Ne dersiniz? Windows 11'e geçmenin zamanı geldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.