Artık Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Mhmtx

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500
Ekran kartı
1650ti
İşlemci
i5 10300h
Arkadaşlar bir sürü güncelleme geldi. Sizce Windows Update ile temiz kurulumla Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Genel olarak oyun oynayan birisiyim. Deneyen biri açıklarsa sevinirim. Genel olarak CS:GO, LoL, Overwatch 2 ve Forza 4 gibi oyunları oynayan birisiyim. FPS kaybı yaşatır mı? Daha mı kullanışlı vs hepsini yazarsanız sevinirim. Sevmiyorsanız da neden sevmediğinizi belirtin.

Arkadaşlar bir sürü güncelleme geldi. Sizce Windows Update ile temiz kurulumla Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Genel olarak oyun oynayan birisiyim. Deneyen biri açıklarsa sevinirim.

Bazıları hata almaz iken bazıları hata alabiliyor daha hocam. Hata alanlar hata almayanlara göre çok daha fazla. Benim görüşüm daha beklerdim.

Arkadaşlar bir sürü güncelleme geldi. Sizce Windows Update ile temiz kurulumla Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Genel olarak oyun oynayan birisiyim. Deneyen biri açıklarsa sevinirim. Genel olarak CS:GO, LoL, Overwatch 2 ve Forza 4 gibi oyunları oynayan birisiyim. FPS kaybı yaşatır mı? Daha mı kullanışlı vs hepsini yazarsanız sevinirim. Sevmiyorsanız da neden sevmediğinizi belirtin.

Windows 10 stabil. Windows 11'e geçilmez.

Bazıları hata almaz iken bazıları hata alabiliyor daha hocam. Hata alanlar hata almayanlara göre çok daha fazla. Benim görüşüm daha beklerdim.
Sizinkisi çok değişken bir deneyim. Ben çok yeni sistem kullanan birisi olarak Win 10'da hatadan geçemediğim gibi bazı donanımlarım da çalışmadı.

Bence özellikle yeni gelen masaüstünde sekmeler ve animasyonlar gibi güncellemelerden sonra kesinlikle geçilir çok stabil çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı