Artık Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar bir sürü güncelleme geldi. Sizce Windows Update ile temiz kurulumla Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Genel olarak oyun oynayan birisiyim. Deneyen biri açıklarsa sevinirim. Genel olarak CS:GO, LoL, Overwatch 2 ve Forza 4 gibi oyunları oynayan birisiyim. FPS kaybı yaşatır mı? Daha mı kullanışlı vs hepsini yazarsanız sevinirim. Sevmiyorsanız da neden sevmediğinizi belirtin.
23H2 sürümüne kadar veya microsoft sorunları çözeceği güncellemeye kadar bekleyin

Arkadaşlar bir sürü güncelleme geldi. Sizce Windows Update ile temiz kurulumla Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Genel olarak oyun oynayan birisiyim. Deneyen biri açıklarsa sevinirim. Genel olarak CS:GO, LoL, Overwatch 2 ve Forza 4 gibi oyunları oynayan birisiyim. FPS kaybı yaşatır mı? Daha mı kullanışlı vs hepsini yazarsanız sevinirim. Sevmiyorsanız da neden sevmediğinizi belirtin.
Ben kullanıyorum. Oyun performansı konusunda sıkıntı yok. Ufak bir sorun yüzünden bir kere geri döndüm sorunu da 22h2 çözdü. Bence denenebilir.

FPS açısından fark yok fakat animasyonları çok yavaş o yüzden döndüm aga kim ne derse desin 1 senesi rahat var kullanabilirlik açısından.

Ben birkaç ay önce geçmiştim. Sistemim öyle iyi de değil ama performansta gözle görülür bir düşüş olmadı. Genel olarak memnunum yani. Tek sıkıntım işletim sistemi sizi bir şeyleri kullanmaya fazla zorluyor. Hayır abicim kullanmayacağım Edge tarayıcını sorma artık.

Teşekkürler cevabımı aldım ama tek bir soru kaldı aklımda. Windows 11 için bir tık daha bekle mi diyorsunuz? O zaman Windows 10'da yani şu an da format atacağım da. Depolamam çok doldu ve neredeyse 2 yıldır da zaten format atmadım.

Kal kanka daha 5 ay gibi bir sürede hatta 1 yıl gibi sürede düzeltiler hataları oyunlarda sıkıntı yaşıyanlar var iş programlarını ofis programları açmakta sıkıntı yaşayan var her yerinde bir problem dolu benim PC'de şu an 22H2'ye güncelle diyor ama güncellemiyeceğim.

Çalışan sistemi bozmayacaksın kuralı ile win 11'in de extra birşey getirmediğini düşünürsek, ne zaman win 11 artık standard olur o zaman geçeriz.

Sapphire 5700 XT Nitro+ Ekran kartı, Ryzen 5 3600 işlemci, 16 GB RAM ile 7 ay kullandım, Windows 10 ve Windows 11 de video çekip bakmıştım FPS açısından, Windows 11 de bazı oyunlar da FPS yüksekti Windows 10'a göre. Fakat 3. ay da sık sık LoL oynayan birisi olarak FPS düşüklüğü yaşamaya başlamıştı 144 sabit oynuyorum Windows 11 de direkt 110-120 düşüyordu, Windows 10 geçtim 143-142 düştü. Arayüz olarak benim sistem de Windows 11 HANTAL/Ağır geldi hani böyle akıcı değildi o hissiyat 7 aydır vardı. Windows 10 dönmeye karar verdim ve gayet stabil akıcı idi. Ben kendi sistem, donanım üzerimden açıklama yaptım. Ayrıca korsan uygulamalar ve oyunlar kullanmayan birisiyim. Şimdi size geçin veya geçmeyin diyemem çünkü sistemler farklılık gösterebiliyor.

Sapphire 5700 XT Nitro+ ekran kartı, Ryzen 5 3600 işlemci, 16 GB RAM ile 7 ay kullandım, Windows 10 ve Windows 11 de video çekip bakmıştım FPS açısından, Windows 11 de bazı oyunlar da FPS yüksekti Windows 10'a göre. Fakat 3. ay da sık sık LoL oynayan birisi olarak FPS düşüklüğü yaşamaya başlamıştı 144 sabit oynuyorum Windows 11 de direkt 110-120 düşüyordu, Windows 10 geçtim 143-142 düştü. Arayüz olarak benim sistem de Windows 11 HANTAL/Ağır geldi hani böyle akıcı değildi o hissiyat 7 aydır vardı. Windows 10 dönmeye karar verdim ve gayet stabil akıcı idi. Ben kendi sistem, donanım üzerimden açıklama yaptım. Ayrıca korsan uygulamalar ve oyunlar kullanmayan birisiyim. Şimdi size geçin veya geçmeyin diyemem çünkü sistemler farklılık gösterebiliyor.

LoL'ün henüz Windows 11 optimizasyonu tam değil.

Dosya Ekleri

• lolsis.jpg
    lolsis.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Geri
Yukarı