Artisul M0610 Pro grafik tableti alınır mı?

klevtv

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Artisul M0610 Pro grafik tableti şu an indirimde gözüme çarptı özellikleri. Gayet iyi anlık 775TL fiyatı var. Sizce alınır mı? Bu tablet bu fiyat daha iyisi var mıdır?

Özelliklerini ekledim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220714-195111_Chrome.jpg
    Screenshot_20220714-195111_Chrome.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 39
Ben aldım yakında gelecek. Kalemi eğimli kullanabilme, tekerlek butonu, 300 PPS okuma hızı ile sanırım fiyatında tek kendisi. Android desteği, 2 adet OTG adaptörü de varmış kutu içeriğinde yabancı kanallardan gördüğüm kadarıyla. Kağıt üzerinde Japon malı Wacom'dan iyi ama onun fiyatı çok yüksek olduğu için kullanmadan birşey diyemem.
Pro olmayan modeli iade ettim mavi ekran sorunundan. Pro da olmazsa Veikk A50 düşünüyorum. O da olmazsa Japon malından şaşmam
 
@Day Time In Backyard Hocam merhabalar. Konuyu biraz hortlatmış gibi olacam ama kusura bakmayın. Bende Artisul m0610 pro almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Şuan hala kullanıyor musun? Kullanıyorsan önerir misin?
 
@Day Time In Backyard Hocam merhabalar. Konuyu biraz hortlatmış gibi olacam ama kusura bakmayın. Bende Artisul m0610 pro almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Şuan hala kullanıyor musun? Kullanıyorsan önerir misin?
Pro'yu da iade ettim, ya Monster T7 V19.7 bilgisayar anakartı ile uyumsuz ya RAM'ler bozuk ya da ürün sürücüsü uyumsuz. Lenovo Flex 5 ile birkaç dakika çizim denediğimde birşey olmuyordu. Keşke yerli malı bilgisayarı da enflasyonlu şekilde iade edebilsem. Zaten arada sırada kendiliğinden de mavi ekran verdiği oluyor. Isınma sorunundan dolayı genel bakıma verdim ve defalarca servise git gel yaptım, termal bloğu değiştirdiler daha da kötü oldu, sıcaklıklar boşta aşırı dalgalanıyor. 45 78 64 52 anlık sıcaklıklar... Bir bakayım dedim termal bloktaki boruda 2-3 yerde eziklikler var. Bakalım THH değişim isteğimin sonucu ne olacak.
 
Son düzenleme:
@Day Time In Backyard Peki son olarak sürücü anlamında tavsiye edermisin? ve adobe programları ile hiç kullandınmı? kullandıysanı sorun yarattımı?
Kullandım Krita vb. de de kullandım, sürücü programındaki basınç, atama vb. ayarlar yeterli. Mavi ekran dışında sorun yoktu. Bir de Lorien gibi render bazlı çizim programlarında FPS ve giriş gecikmesi kaynaklı sanırım yuvarlak çizerken düz çizgi olarak algılıyor. Tablet yerine mouse ile denesem de bu oluyor yani. Kısacası İşlemci + ekran kartı gücü yetersiz kalıyor termal darboğazdan falan. Onun da videosunu kaydetmişim, aşağıda ekledim görüntüsünü.
Ama bu kadar vermişken -o zamanlar araştırırken görmüştüm indirimde yurtdışı gümrük vb dahil 1480₺'ye geliyordu ama alamadım- biraz daha ekleyip ve indirim bekleyip Huion HS610 alınabilir. Çünkü çok daha fonksiyonel: 12+16 atanabilir tuş, renk vb ayarlamak için dokunmatik tekerlek, 60 derece eğik kalem, OTG adaptör ve tabletin sol kenar diktörtgen alanında Android desteği var. Profesyonel sanatsal çizim oyun karakteri tasarımı yapılmayacaksa PDF test çözülecekse mouse ile alışmayı öneririm gereksiz masraf olabilir. Ben de onun için vazgeçmiştim. Zaten de ikinci el gibiydi kutunun bandı tozluydu. Amazon'un genel sorunu iade politikası rahat olduğundan ikinci el denk gelme olasılığı aşırı çok yüksek. (mağaza: Teknobiyotik)

1670141660088.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı