Artix Linux NVIDIA optimus teknolojisi nasıl kullanılır?

Makaleler
6
Yer
Izmir
Merhaba, Artix Linux kurdum ancak NVIDIA Proprietary sürücüsünü kuramıyorum. Pacman ile indirdiğimde nvidia-installer-dkms inmiyor. Nasıl yükleyip Optimus teknolojisini kurarım? nvidia-installer-dkms kursam EndeavourOS sitesindeki rehberi uygulayıp kuracağım ama gelmiyor.
Merhaba, Artix Linux kurdum ancak NVIDIA Proprietary sürücüsünü kuramıyorum. Pacman ile indirdiğimde nvidia-installer-dkms inmiyor. Nasıl yükleyip Optimus teknolojisini kurarım? nvidia-installer-dkms kursam EndeavourOS sitesindeki rehberi uygulayıp kuracağım ama gelmiyor.
Sorunu çözemedim, Pop!_Os'in dahili olarak NVIDIA desteği varmış, ona geçiyorum. :( Optimus kullanan kişilere bu linki atarsınız artık. :)

Sorunu çözemedim, Pop!_Os'in dahili olarak NVIDIA desteği varmış, ona geçiyorum. :( Optimus kullanan kişilere bu linki atarsınız artık. :)
Hort zort!
@433815'nun önerisiyle sudo pacman -Syu nvidia nvidia-prime komutunu çalıştırdım. Daha sonra Steam'den oynayacağım oyunun başlatma seçeneklerinin başına prime-run %command% ekleyince Pop Windows arası bir performans alabildim.

Son düzenleme:
AMD Dynamic Switchable Graphics ( Adı neden bu kadar uzun bilimyorum, amd cpu + nvidia ekran kartı) için de aynısını yapabilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı