Aryond A27 V1.1 240 Hz alınır mı?

TheNightFuRy

Kilopat
Merhaba, bu monitörü almak istiyorum fakat sorularım var: Bazı tartışmalarda gördüğüm üzere bu monitör'ün 1 ms'den fazlasını verdiğini söylüyorlar. Bu doğru mu?
2. olarak: Samsung, Acer gibi bu fiyatta benzeri ürünler var. Ben aralarından en iyisinin bu olduğunu düşündüğüm için bu monitörü soruyorum, aksini düşünen varsa o monitörleri konuşabiliriz.
Önemli olan, dediğim gibi ms olayını merak ettim.

Not: Full focus Valorant oynuyorum. Radyant'a kadar çıkmaya çalışıyorum, RTX 2060'ım var. Bu benim Valorant için 240 Hz kullanmama yardım eder.

Valorant işlemci ağırlıklı br oyun. Bende de 2060suprt ve 5600x var ortalama 300fps oynuyorum. Monitörüm 240HZ Msi MAG251rx bana kalırsa monster a27 alınmaz. Şimdi baktım fiyatı çok iyi ama hakkında iyi şeyler duymadım. 27” gereksiz olur 24-25” almanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Alım yapmadan önce iyice bir araştır nihai kararına öyle var. Çünkü fiyatı iyi görünüyor.

Biliyorum fakat AOC gibi alternatifler hep aynı. 1000TL gibi bir fark versem bile 27" oluyor. O büyüklüğe alışmak şart gibi bütçe için. Sizin monitörle 2 kat fiyat farkı var direkt.
Monitörü aldınız mı?
Son durum nedir?
Aldıysanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Ben de valorant için alacağım.
Benim de ekran kartım rtx 2060 ve işlemcim i5 10400f
Artıları ve eksileriyle anlatır mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı