Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 "Düğüne giderken yavruağzı eteğinle, vişneçürüğü gömleğini giy." Yavruağzı eteği ve vişneçürüğü gömleği arasında bulunan virgül doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
"Düğüne giderken yavruağzı eteğinle, vişneçürüğü gömleğini giy." Yavruağzı eteği ve vişneçürüğü gömleği arasında bulunan virgül doğru mu?
Çözüm boifromasgard 3 Eylül 2023 Kural değişmediyse ki değişeceğini düşünmüyorum, burada ''ile'' birliktelik/ beraberlik anlamı kattığından virgül kullanmak yanlış olacaktır.
Kural değişmediyse ki değişeceğini düşünmüyorum, burada ''ile'' birliktelik/ beraberlik anlamı kattığından virgül kullanmak yanlış olacaktır.
S Selman Bin Abdülaziz Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 1.084 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SELMAN BİN ABDÜLAZİZ 3 Eylül 2023 #2 Bence "Düğüne yavru ağzı eteğinle giderken, vişne çürüğü gömleğini giy." şeklinde en mantıklısı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.003 Çözümler 11 Yer Aydın 3 Eylül 2023 #3 Kural değişmediyse ki değişeceğini düşünmüyorum, burada ''ile'' birliktelik/ beraberlik anlamı kattığından virgül kullanmak yanlış olacaktır. Son düzenleme: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Kural değişmediyse ki değişeceğini düşünmüyorum, burada ''ile'' birliktelik/ beraberlik anlamı kattığından virgül kullanmak yanlış olacaktır.
KS KS Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Selman Bin Abdülaziz dedi: Bence "Düğüne yavru ağzı eteğinle giderken, vişne çürüğü gömleğini giy." şeklinde en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Sorum o değil, virgülün kullanımıyla alakalıydı. Vişneçürüğü ve yavruağzı bir tür renk çeşidi tarif edildiği için bitişik kullanılır. boifromasgard dedi: Kural değişmediyse ki değişeceğini düşünmüyorum, burada ''ile'' anlamı olduğundan virgül kullanmak yanlış olacaktır. Genişletmek için tıkla... İle anlamından kastınız "yavurağzı eteğinle vişneçürüğü gömleğini giy" deki "le" mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Selman Bin Abdülaziz dedi: Bence "Düğüne yavru ağzı eteğinle giderken, vişne çürüğü gömleğini giy." şeklinde en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Sorum o değil, virgülün kullanımıyla alakalıydı. Vişneçürüğü ve yavruağzı bir tür renk çeşidi tarif edildiği için bitişik kullanılır. boifromasgard dedi: Kural değişmediyse ki değişeceğini düşünmüyorum, burada ''ile'' anlamı olduğundan virgül kullanmak yanlış olacaktır. Genişletmek için tıkla... İle anlamından kastınız "yavurağzı eteğinle vişneçürüğü gömleğini giy" deki "le" mi?
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.003 Çözümler 11 Yer Aydın 3 Eylül 2023 #5 Akeron dedi: İle anlamından kastınız yavurağzı eteğinle vişneçürüğü gömleğini giy deki le mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Akeron dedi: İle anlamından kastınız yavurağzı eteğinle vişneçürüğü gömleğini giy deki le mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.000 Çözümler 32 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 Virgül doğru değil çünkü arada ile var. İle zaten başlı başına virgül görevi görüyor çoğu yerde. (yavruağzı eteğinle = yavruağzı eteğin ile) Artı 0 Eksi
Virgül doğru değil çünkü arada ile var. İle zaten başlı başına virgül görevi görüyor çoğu yerde. (yavruağzı eteğinle = yavruağzı eteğin ile)
KS KS Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #7 boifromasgard dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.003 Çözümler 11 Yer Aydın 3 Eylül 2023 #8 Akeron dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ''-Le'' eki, yani ''ile'' burada birliktelik/ beraberlik anlamı katıyor. Rica ederim. Artı 0 Eksi
Akeron dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ''-Le'' eki, yani ''ile'' burada birliktelik/ beraberlik anlamı katıyor. Rica ederim.