Asansör Simulator geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadım hocam. Ben sadece oyun nasıl yapılır diye konu açtığımda arkadaşlar bana dediler,
asansör simulator diye bir oyun yapsanız güzel olur diye.

Bakacağız hocam.
Pardon. Oyun değil, sim yapıyorsunuz. Eğitim amaçlı kullanılabilir. Bu şekilde düşünmedim, kusura bakmayın.

Güzel olur. Hocam önceki konunuz kilitlenmişti yazamadım, birkaç kişiye bakıp sosyali bırakmayın.
Konularınızı takip eden bir kitle var.
Haklısınız hocam. Ne kadar uğraşsamda bırakmaya, burayla bir olmuşum. ister istemez refleks olarak girip bakıyorum ya.
Pardon. Oyun değil, sim yapıyorsunuz. Eğitim amaçlı kullanılabilir. Bu şekilde düşünmedim, kusura bakmayın.
Önemli değil hocam.

Arkadaşlar merhaba. Sizlere oyun yapacağımı belirtmiştim. Oyunu Unreal Engine'den yapmaya başladım ve ismi asansör Simulator. İlk olarak oyunun detaylarından bahsedeyim.
Oyun 3D olacak.
Oyunda kendinize belirli bir firma oluşturacaksınız. O firmada önce kendiniz oyuna başlayacaksınız. Ardından eleman alarak parça vs. alarak dükkan büyütebileceksiniz.
Oyunda yemek ihtiyacı, uyku ihtiyacı, enerji ihtiyacı, sağlık, mutluluk olacak.
Elemanlara parça ihtiyacı olduğunda sizler dükkana gittiğinizde sizlere söyleyecekler.

Şimdilik bu kadar spoiler vereyim, oyunun çıkış tarihi hakkında herhangi bir düşüncem yok. Sistem gereksinimlerini ve kaç GB olacağını da düşünmedim. Sadece bilgi vereyim dedim.

Forumu bırakmadın mı diyen arkadaşlara şunu diyeyim. Forumu bıraktım derken artık hiçbir şekilde yardım etmeyeceğim. Sadece soru soracağım ve böyle konular açacağım. Oyunum hakkında bilgi vereceğim. Yardım etmeyeceğim.

Kolay gelsin, başarılar :).

çok merak ettim çıksın çabuk
Hocam daha yapmaya başlayalı 1 hafta oldu ve kendi başıma yapıyorum. Yani çıkması ortalama 1 ay sürebilir. Sistemim da tam elverişli değil ne yazık ki, yavaş olacak biraz.
Sistem gereksinimleri düşük olursa oynarım 🙂
Dediğim gibi hocam, düşük tutmaya çalışacağım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı