Anladım eyvalllah. Ben bunu takarken nasıl takacam powerdan gelen kablonun 3 tane ucu var bir tanesi şuan takılı olan HDD'de ve birde sata kablosunu istediğim bir sata portuna takabilirmiyim bir sorun olur mu ?Öncelikli işimiz o HDD'nin içinde ne olduğunu bulmakhe sonra içine oyun vs. atıp oynamak istersen bad sector taraması yapmanız gerek.
Hiç sıkıntı olmaz kardeşim istediğin porta tak.Anladım eyvalllah. Ben bunu takarken nasıl takacam powerdan gelen kablonun 3 tane ucu var bir tanesi şuan takılı olan HDD'de ve birde sata kablosunu istediğim bir sata portuna takabilirmiyim bir sorun olur mu ?
Powerdan gelen kablonunda 3 tane ucu var bir tanesi takılı diğer ikisinden biride HDD'ye takılabilir demi.Hiç sıkıntı olmaz kardeşim istediğin porta tak.![]()
1 tanesi güç olması lazım diğeri de HDD'ye takılıyor diye biliyorum ama genellikle birleşik büyük uçlu bir kablo oluyor bu 2 tane hatırlamıyorum ben.Powerdan gelen kablonunda 3 tane ucu var bir tanesi takılı diğer ikisinden biride HDD'ye takılabilir demi.
Reis şöyle power'a takılı bir tanesi diğer 3 tane kablo var HDD'ye takılması için bir tanesi şuan kullandığım HDD'ye takılı 2 tane boşta uç var onlardan birini kullanabilir miyim yeni HDD için ? Yani şöyle resimdeki gibi bir kablo takılı bu başka bir kablo ama aynı bu tarz. Mavi ile çizdiğim power kablosu, kırmızı ile çizdiğim ise HDD'de takılı olan diğer iki uç boşta bunlardan birini kullanabilirim demi.1 tanesi güç olması lazım diğeri de HDD'ye takılıyor diye biliyorum ama genellikle birleşik büyük uçlu bir kablo oluyor bu 2 tane hatırlamıyorum ben.
Ben daha neden koyduklarını anlayamadım. 1 TB değil 1000GB yazıyor saçma bir şekildeTamam belki HDD koymuşlardır asansöre ama neden 1 Terabayt? Onu anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.