Asgari ücretin altında olan bir işte çalışmak uygun mu?

893715

Picopat
Safısız birisiyim, şu anda meslek öğreniyorum. Öğreneceğim mesleği daha öncesinde alie bireyleri de yaptı ve aynı işin farklı yerlerinde de asgari ücretin altında çalıştılar. Sorum şu, bir meslek öğrenip hiçten çok işsiz kalmamak mı iyi? Yoksa o mesleği öğrenip asgari ücretin altında mı çalışmak iyi midir? Tavsiye istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Safısız birisiyim, şu anda meslek öğreniyorum. Öğreneceğim mesleği daha öncesinde alie bireyleri de yaptı ve aynı işin farklı yerlerinde de asgari ücretin altında çalıştılar. Sorum şu, bir meslek öğrenip hiçten çok işsiz kalmamak mı iyi? Yoksa o mesleği öğrenip asgari ücretin altında mı çalışmak iyi midir? Tavsiye istiyorum.
Haftada kaç gün, günde kaç saat çalışacaksınız?

Eğer bu meslekle devam edip daha büyük paralar kazanacaksan devam et parayı sorun etme ama bu fiyat bandında ilerleyeceksen asgari ücret ve altına çalışma derim.
Ben 30.000 altına parmağımı oynatmam açıkçası.
Tabii çalışma koşulları, saati de önemli etken.

Çalışma şartlarına bağlı öğrenirsek iyi olur

Eğer bu meslekle devam edip daha büyük paralar kazanacaksan devam et parayı sorun etme ama bu fiyat bandında ilerleyeceksen asgari ücret ve altına çalışma derim.
Ben 30.000 altına parmağımı oynatmam açıkçası.
Tabii çalışma koşulları, saati de önemli etken.
bu meslek öyle aham şaham bir şey değil makine başında duruyorsun şu an ne yaptığımı söylemek istemiyorum aynı işi kardeşlerim de yaptı hata kendileri söyledi, aynı işi farklı yerlerde de yaptılar ve aynı parayı kazandılar

Haftada kaç gün, günde kaç saat çalışacaksınız?
11 saat haftalıkmı günlükmü bilmiyorum zaten 1 yıldır işsizdim açıkçası o sizin sanayide büyük paralar var dediğiniz işlere benzemiyor bu çalıştığım iş. şimdi söylemek istemiyorum nasıl bir işte çalıştığımı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı